PHYTO GLOSS COLOUR *** SAÇ RENGİN BOYADAN 3 HAFTA SONRA BİLE AYNI KALSIN

3/05/2013 12:30:00 ÖS


Bugün size ilk kez karşılaştığım, ilk kez deneyimleme şansı bulduğum bir ürünü anlatacağım. Phyto Gloss markası saç bakımı konusunda deneyimli markalardan biri fakat bu banyo öncesi saç rengini sabitleyen ürünü hiç duymamış, görmemiştim. 



Saç renginize göre farklı versiyonları var. Benim şuan çikolata kahve olduğundan bendeki Chocolate Highlights versiyonu. 5 farklı saç rengine göre alternatifleri var.



Ürünün vadettiği şey, boyama işleminden 3 hafta sonra bile ilk gün ki gibi saçlara sahip olmanız. Benim için önemli unsurlardan paraben ve silikon içermemesiyle artıyı kaptı.
Banyo öncesi kullanıldığından saçı yıkanma öncesi hazırlıyor, nemlendiriyor. Yumuşacık yapıyor. İçinde eldivenleri var ve banyo öncesi saç uclarına uygulamanız 20 dk bekletmeniz yeterli. Sonra keyifle duşa girebilirsiniz. Ürünün kıvamı şu şekilde,


İçindeki renk ve güzel ışıltıları görüyor musunuz? İşte o ışıltılar saçınızla bütünleşiyor, misss gibi bir çikolata kokusu sarıyor etrafı. Uygulama sonrası saçlara yoğun nem ve yoğun ışıltı bırakıyor. 59 TL ve şuan sadece yetkili eczanelerde satılıyor. İlk boyama ışıltısını, rengini saçlarım korusun diyorsanız bu ürünü çok seveceksiniz!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. ışıltıları harika görünüyor, çok merak ettim ürünü benim de saçım soğan kabuğunu andıran bir sarı ve çok çabuk akıyor, böyle birşeyi denemem lazım. Acaba bu kadar şeye rağmen paraben, silikon varmı diye düşünürken olmadığını yazmışsın içime daha da sindi:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarı tonlar için olanaı da var canım matlaşamayı engelliyor ki sarışın olsam ben daha çok kullanırdım dediğin gibi hızla sönüyor saç :(

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)