BIO NESIA ARGAN VE ZEYTİNYAĞLI EL/ VÜCUT KREMİ ***

4/10/2013 12:00:00 ÖS


Son zamanlarda çantamdan, yanımdan hiiç ayırmadığım çok memnun kaldığım bir el kremini anlatmak istedim. Hadi ben neyse ilk defa eşimin de çok sevdiği bir seçim oldu Bio Nesia krem. Sadece el kremi değil ama ben sadece el kremi olarak kullanıyorum.



İlk başta parlak bir görüntüsü oluyor kremin sürülünce, sonra saniyeler içinde cildim '' hüüüüpppss! '' diye emiyor. İçeriğinde argan ve zeytinyağı olunca e vitamini açısından nasıl zengin söylememe gerek yok sanırım. Yumuş etkisi uzun süre gidiyor. Gün boyu eliniz çok kuru, çatlamış bile olsa durumu kurtarıyor.



150 ml olduğu için uzun süre işinizi görecek bir krem olacaktır. Sizinde nicedir böyle bir ürüne ihtiyacınız varsa BURADAN satın alabilir, detaylı inceleyebilirsiniz. 

Aranızda bu kremi deneyen var mı?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)