HER GÜNE BİR OJE *** CHINA GLAZE - TANTALIZE ME - ***

4/04/2013 10:30:00 ÖÖ

Merhabaaa fındıklar, fıstıklaaaar!

Öncelikle müthiş bir gün geçirmenizi diliyorum. Bu nedenle bu enerji bombası olduğun gün için çok tatlı bir renk seçtim. China Glaze - Tantalize Me - Güzellik Ve Bakım fuarından aldığım bir renk. Elime aldığımda sevgili lensmakyaj blogunun sahibesi Cansu, '' kesinlikle al ben çok seviyorum, sende seversin '' deyince artık almak boynumun borcu oldu ve aldım. En sevdiklerim arasında giren, 1 haftadır tırnaklarımda gezen müthiş bir renk!





Tırnaklarım uzun olduğu ve rengin hakkını vermesi için 3 kat kullandım. Biraz ince yapılı, sıvı bir oje. Eğer kısa tırnaklarınız var ise 2 kat yeter ama.




Ben Tantalize Me için '' bazı ojeler sadece oje değil, daha fazlası! '' yorumunu yapıyorum. Çünkü sürdüğümden beri ellerimden gözümü alamıyorum. İçindeki mavi renk geçişleri, duruşu çok güzel, nazik bir havası var değil mi?




Satın almak için China Glaze satan bir Kuaför bulmanız gerekir yada oturduğunuz yerden China Glaze yetkili satıcısı Tanacan Kozmetikten bir tıkla BURADAN alabilirsiniz.

Nasıl buldunuz bu rengi?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Canım ne hoş bir renkmiş bu, bana mis gibi kokan leylakları çağrıştırdı. Tırnaklarında da harika durmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle bahar gibi :) Teşekkürler fıstık ;)

      Sil
  2. bayıldım ya (: o kadar yumuşak rahat bir rengi var ki tırnakların harika duruyor (: satış sitesinin linkini verdiğin için çok saol nimo (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kişinin seveceği, narin duygusal bir renk. bence her eli çok güzel gösterir. Rica ederim seve seve :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)