İSTANBUL 'DA İYİ BİR KAHVALTISI ÖNERİSİ *** NAMLI GURME ' DE BİR PAZAR KAHVALTISI ***

4/19/2013 03:30:00 ÖS

Bugün Cuma.
Yarın hafta sonu olduğuna göre size kahvaltı mekanı önerisi için hazırım!

geçtiğimiz haftalarda, İstanbul' a yabancı olduğum için Twitter 'da sizlere sormuştum '' İstanbul 'da en iyi kahvaltı mekanı neresi? " diye. Yüksek oranda Namlı Gurme oylamayı kazanınca, bana en yakın Nişantaşı City 's AVM Mahalle katına gittik.






İstanbul 'da iyi kahvaltı mekanı yok diyen ben, kendime nanik yapmak istedim. Böyle bir şey yok, yoktur yani iddia ediyorum. O ne çeşit allahım, yeme yanında yatlar ve ye beni diyenler. Tüm şarküteri ürünleri kendi yörelerinden geliyor balları ise özellikle doğa ve katkısız. Sadece kahvaltılık değil meze, yumurta, börek, ızgara et, günlük sıcak ev yemeği ve tatlı çeşitleri de var.





Bir yer düşünün sadece 15 çeşit zeytin alabileceksiniz, peynirleri sayamadım bile....











Namlı Gurme ' nin konsepti çeşitler arasından kendi zevkine uygun kahvaltı tabağını hazırlamak. İşte beni can evimden vuran buydu çünkü gittiğim yerlerde kahvaltı tabağında hiç yemediğim şeyler oluyor. Ama burda istediğiniz, ağız tadınıza uygun parçalardan tabak yapabilirsiniz. Namlı Gurme' nin standart bir kahvaltı tabağı da var genelde tercih edilmiyormuş bizde zevkimize göre oluşturduk.











Öncelikle söylemem gereken çok hızlı ve güler yüzlüler. Bazı mekanlarda bi çay istersin küfür ettin sanki dayak atacak gibi bakarlar mesela, aksine sizin çayı tazeleyin demenize bile gerek kalmıyor. Oldukça ilgililer. Güzel bir kahvaltı yapmadıysanız uzun zamandır mutlaka ve mutlaka gözüm kapalı tavsiye ederim. hatta insan hayatında bir kez Namlı Gurme 'de kahvaltı yapmalı. Çay sınırsız değil, güzel bir kahvaltı tabağı için en fazla 50 TL öder çıkarsanız oda tıka pasa doyarsınız, bol çeşitler. 

Nişantası City' s Avm saat 8 'de kapalı ama güvenliğe '' Namlı Gurme ' ye geldim '' derseniz kahvaltı için her gün giriş yapabiliyorsunuz. Üstelik 7/24 aıklar, kahvaltıyı kaçırdık amaaan diye sıkıntılı durum burda söz konusu değil yani :)


Namlı Gurme Nişantaşı ( Mahalle ), Karaköy, Ataköy aplus AVM ve Caddebostan 'da var. Bu hafta sonu bence kendinize bu güzelliği yapın. Biz eşimle bu Pazar kesin bu büyük boşluğa düşeceğiz, aklımız hala bu kahvaltıda :)

Namlı Gurme 'yi Facebook sayfalarından, ve internet sitelerinden daha detaylı inceleyebilirsiniz!


Aranızda var mı daha önceden giden, deneyimleyen?



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Nimocum ben de gitmiştim İstanbul'a gittiğimizde.
    Ve ziyadesiyle (Mahidevran modu) memnun kalmıştık.
    Bak yine ağzım sulandı fotolara bakarken:P

    YanıtlaSil
  2. Karaköy'dekini biliyorum, Nişantaşı'nı da sayende görmüş oldum :) İnanılmaz güzel ve çeşit var gerçekten...

    YanıtlaSil
  3. nimooomm burası super gorunuyooo bırlıkte hep bırlkte de gıdelımmm

    YanıtlaSil
  4. Elinize sağlık, çok güzel paylaşım. Ama bugün İzzet Çapa açıkladı mahalleyi de, limonatayı da City's den çıkartıyormuş !

    YanıtlaSil
  5. agoraya açılan organik pazarına benziyor. herşey çok leziz yaşasın yemek yemek! :D

    YanıtlaSil
  6. Daha az once buyuk boy sucuklu pızzayayı mıdeye indiren ben değilmişşm gib yapıstım ekrana! İstanbul'a gittiğim ilk gun oradayım, kimse tutamaz :)

    YanıtlaSil
  7. fazla yememelisin zira senin kilo vermen gerekiyor ;)
    yüzün çok güzel onun hatrına :)

    YanıtlaSil
  8. karaköy şubelerinin hastasıyım mahalleyi de görmüş olduk sayende. Ama benim favorim iskelenin karşısında olan. deniz esintisiyle birlikte mmhh tadından yenmez :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)