YAZ İÇİN RENKLİ NEMLENDİRİCİ ÖNERİSİ *** PHYSICIANS FORMULA ORGANIC WEAR TINTED MOISTURIZER ***

4/01/2013 12:00:00 ÖS


Herkese günaydın! 

Yeni bir hafta, yeni bir ay... Yeniden güneş, sıcak. Umarım bu ay hepimizin için en güzellikler olur hep!

Hafta sonu hava müthiş olunca sahile attık kendimizi ve kullandığım BB krem bile artık fazla gelmeye başladı. Hava ısındık.a daha hafifletmek gerekiyor makyajı. Bu nedenle bu Pazartesi renkli nemlendirici önerisinde bulunmak istedim :)



Physicians Formula Organic Wear Tinted Moisturizer, renkli nemlendirici benim en sevdiklerimden. Hem Eco sertifikalı hemde organik içeriği ile bana hem güvenilir hemde en kullanılır geliyor. İçeriğindeki organik su cildin sakinleşmesine yarıyor ki yazın çok önemli.




İlk başta rengi çok sarı kalacak gibi hissediyorsunuz. 3-5 dakika içinde cilt renginizle birebir oluyor. Zamanla yapışkan hissi de yok oluyor. 15 koruma faktörü içeriyor. Yaz için belki yetersiz ama gün boyu tazeleyebilirsiniz kapatıcılığı çok yüksek değil çünkü.

Eğer cilt sorunlarınız fazla değilse, yazın ağır ürünler kullanmayı sevmiyor, doğal bir cilt beklentiniz var ise Physicians Formula Organic Wear Tinted Moisturizer tam sizin için ideal bir üründür! Minik minik kokusuyla mest eden, sakinleştiren lavanta özü kokusu ise artı keyfi...
Fiyatına gelecek olursak 50 TL gibi bir rakama , eczanelerden ve bir kaç internet sitesinden online satın alarak sahip olabilirsiniz. Bir adet ürün 2 ay çok rahat gidiyor, her gün kullanımda.


Benim yazım olmazsa olmazlarımda olan bu renkli nemlendiriciyi daha önce kullanıp, deneyenler var mı aramızda?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Uzun zamandır alınacaklar listemde olan bir ürünü Physician's formula'nın bu renkli nemlendiricisi, yorumlarından sonra mutlaka bu ürünü deneyip edinicem Nimocum :*

    YanıtlaSil
  2. Bugün denedim eczanemde. Yağlandırma yapmasından korkuyordum ( o şekilde yorumlar okumuştum) ama şimdilik bir şey yok bakalım. Alacak gabiyim :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)