28 GÜNLÜK KEŞİF *** 15. GÜN - KIEHL 'S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE GECE BAKIM İKSİRİ ***

5/06/2013 04:00:00 ÖS

Gece bakım iksiri serisini merakla takip edenler için geldik 15. günün sonunaaa!

Kaçıranlar var ise ilk gün ve beşinci gün yazısı ŞURACIKTA!



Bu defa kullanım sürem daha uzun olduğundan söyleyecek daha çok şeyim var. Çünkü en baştan şu yana keşke cildimden bir kesit alıp size dokundurabilseydim diye geçiyor içimden. Bi kere inanılmaz bir renk eşitliği söz konusu. makyajımın dokusu bile artık o kadar farklı ki, makyaj bazı kullanınca nasıl kadife, pürüzsüz bir etki oluyorsa şimdi çıplak yüzüm böyle. Zaman zaman aynaya gidip " ayy ne güzel oldu cildim yaa " demekten alamıyorum kendimi. 

Su içme sıklığıma dikkat etmeye çalışıyorum aynı zamanda, tabii sigara kullanmadığım içinde etkileri daha hızlı çıkıyor ortaya. Çünkü cildinizi yenilemek ve bakımlı görüntüye kavuşturmak adına sadece ürünlerden beklenti çok hatalı!

Biliyorsunuz ki Kiehl 's tüm ürünlerinde eğer 28 günün sonunda memnuniyetiniz sıfır ise geri iade edebiliyorsunuz. Bu nedenle 28 günlük turdayız. Yoksa ürün 28 günlük değil, yanlış anlaşılmalar olmasın, böyle bir soru gelmişti çünkü.

Neyse neyse, ben ve Midnight Recovery Concentrate maceram devam ediyor. Son gün görüşmek üzere tekrar ;)

Bu süreçte alıp deneyen oldu mu? Sizlerin de ürün yorumları diğer kullanıcılar için önemli, lütfen yorum bırakın <3 p="">


Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. bende testerı var ama kokusu yüzünden alıp almamakta kararsız kalmıştım ama o kadar hafif ve güzel bir kokusu var ki ilk kokuşta aşk yaşadım resmen ♥

    YanıtlaSil
  2. Bende cok istiyorum ! elimdeki estee lauder serumu bitsin, kesinlikle alicagim bir urun ! sen boyle metedince istahim kabardi haha :)
    Optm cnm

    YanıtlaSil
  3. selam,
    ben kullanıyorum ısrarla, ama bende farklı bir etki yarattı hem kızarıklıklarım arttı hemde yüzümü sivilce bastı üstelik gündüzleri de c vitamini içeren powerful-strenght kullandığım halde haa bu arada sanmayın ki buluğ çağındayım çünkü ben 52 yaşındayım:) gençliğimde bile sivilce olaylarını yaşamadım ve şimdi şoklardayım... ama ürünün yumuşaklığı kokusu çok hoşuma gidiyor onu da inkar edemem. şişenin dibine kadar gidicem bakalım herhangi bir değişiklik olacakmı? inşallah olur da bende bu güzel ürünü kullanmaya devam ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar.

      Bence cildinizde alerjik bir reaksiyon vermiş olabilir lütfen kullanmaya devam etmeden Kiehl's gder misiniz? Onlar 28 günün sonunda zaten şartsız iade alıyorlar ürünü ama böyle bir kızarıklık söz konusu ise ilgilneceklerdir.

      Sil
  4. bende bayılıyorum tatlım bu ürüne

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)