28 GÜNLÜK KEŞİF *** 28. GÜN - KIEHL 'S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE GECE BAKIM İKSİRİ ***

5/20/2013 11:40:00 ÖÖ

Ta daaa!

Geldik Kiehl' s Midnight Recovery Concentrate son günü, 28 günlük kullanım sonrası bana neler kattığını özetlemem gereken son yazıya....

Gece bakım iksiri maceramı ilk günden son güne kadar şu linkten bulabilirsiniz. 


Bu hafta ailemin yanına geldim, ordu 'ya annemin beni ilk gördüğünde söylediği şey " cildin nasıl hala bu kadar güzel hamilesin üstelik hiç pütür yok " oldu.

Cildimde en büyük değişim, renk eşitsizliklerimin düzelmesi ve kızarıklarımın geçmesi. Artık makyaj yaparken önceden bir baz gereksinimi hissederken şimdi adeta baz sürülmüşçesine kadife gibi. Ve sabah kalkığımda gece boyu cildimde nasıl hummalı bir çalışma varsa aydınlık canlı taze bir ciltle uyanıyorum ki bu hissi yaşamanızı çok isterim.

28 günlük deneyim yazdım çünkü Kiehl 's markasında bu 28 günlük deneyim sonrası hangi ürünü alırsanız alın beğenmezseniz geri iade şansınız var. Ama sanıyorum ki bu şansı hiç kullanamayacaksınız :)

30 ml 'lik Midnight Recovery Concentrate serumum elbet daha bitmedi ama benim analiz yazımın özeti "gidin, alın , görün !" olarak basit bir şekilde özetlenebilir. Her zaman Kiehl 's mağazalarından deneme boyu alabiliyorsunuz hatta şehrinizde yoksa bile 0 850 221 34 83'den bir telefonla sipariş vermeniz mümkün!

Sırada göz çevresi ve güneş kremi yorumlarım olacak bu markanın. hatta cilt bakım rutinimi kesinlikle içeriğine çok güvendiğim Kiehl 's çevirmeyi planlıyorum bile.

Aaaaaa unutmadan, elbette bu serinin bir devir teslimi olacak! Gün içinde yine burada buluşalım, sürprizim var ;)


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. yaş sınırı var mı ? ve yağlı ciltler kullanabilir mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaş sınırı olduğunu sanmıyorum ama elbetteki cildin çok genç yaşta bu tarz bakımlara ihtiyacı olmaz. Nüfus yaşı değil de cilt yaşı olduğuna inanırım ben bu tarz ürünler kullanırken. Elbette kullanabilirsin, benimde cildim yağlı. Çok ilginç ki bu serum cildin yağ dengesini de düzene sokuyor!

      Sil
  2. ben de senden aldığım gazla günlük kullanım için yıkama jeliyle toniğini aldım gecen hafta, bir sürü de tester verdiler. bu konuda cidden çok iyi ve ilgililer, tüm ürünler şimdiden bağımlılık yarattı bende:)kesinlikle günlük rutini çevir bayılacaksn:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika ! Facial Cleanser ve toniği mi aldın? Şuan bende numuleri bitirmek üzereyim çok narin ve derinlemesine temizleyen bir ikili kesinlikle 20-25 yaş için çok ideal bir seçim olmuş canım güle güle kullan :)

      Sil
    2. evet tatlım facial cleanser, tonik ve ultra facial kremi aldım set halinde yanaklarımda baya kuruma vardı. Ufacık bir miktarı bile çok güzel nemlendiriyor hasta oldum:) midnight recovery'nin de testerını kullanıyorum şu an bitsin alıcam direk kokusu bile harika. hepimiz güle güle kullanalımm:)

      Sil
  3. Merhaba, bu ürünü yeni duydum sayılır. Benimde renk eşitsizlikleri ve gözeneklerim var.. ama cildim karma olduğu için tereddütdeyim.. Maddi olarak bütçem şimdilik kısıtlı olduğu için bir de cildime nasıl geleceğini bilmediğim için emin olamıyorum bu tester ücretli m, acaba? şuan oriflame ecollogen 3d kullanıyorum göz çeveemede yine oriflame bioclinc day7night kullanıyorum bir de toniğim var o da doğal bi markanın adını hatırlayamadım şimdi. Ama bu kiehls gerçekten çok cazip gelmeye başladı bana..

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)