ETKİNLİK *** BUMERANG DENEYİM GÜNLERİNDE MAC MAKYAJ SIRLARI EĞİTİMİNDE İDİK! ***

5/30/2013 12:00:00 ÖS

Melaba melaba!

Hafta içi Bumerang ağının Taksim Mac Pro 'da gerçekleştiği makyaj sırları etkinliğinde idim. İlk Duyurusu yapıldığında beni dolayısıyla çok heyecanlandırınca hemen başvurdum ve seçilenlerden biri oldum. Bu günü iple çektim.

Dersi MUA Berk Ersan 'dan almak hem inanılmaz eğlenceli ve öğretici idi! Kesinlikle sabrından ve yapıcı tarzından dolayı ona da bir teşekkür şart.



O gün önce makyaja nasıl başlanır, bazı hileler nasıl yapılabilir ve günlük makyajı gece makyajına nasıl döner gibi konularda sırlar aldık. Kesinlikle benim adıma çok artısı oldu. İşte bakın o gün tam olarak şu makyajı yaptık. Herkes makyajını sildi ve en başından başladı yapmayı. Bir model ayrıldık oradan ki işin en komik kısmı da sonunda bu oldu :D


Makyaja başlarken ilk kural yüz ve göz şeklinizi bilmek. Sahi, siz yüz şeklinizi biliyor musunuz? Nedir?

Berk Mua bana sorunca " sanırım yuvarlak " dedim ama sorunun doğru cevabı bu değilmiş :/ Yuvarlak yapıya yakın ama çenem buna oranla sivri imiş. Gözlerimin ise badem yapıya yakın olduğunu düşünüyordum, o doğru imiş fakat göz kapaklarımın şişik olduğunu söyledi. Belki yorgunlukta etken olabilir tabi.  En ideal yüz tipi oval en ideal göz tipi ise badem olan imiş. Yani biz de makyaj yaparken bunlara çevirmeliyiz cildi.



Gözü badem tipe getirmek için Crok far ve 224 fırça ile göz pınarları ve kaş kemiğine bir belli belirsiz bant yaptık ki istediğimiz göz tipine gölgeler ile girsin diye. Üzerine ise bu yazın trendine uygun Red Prick far göz pınarına uygulandı.Göz altı kirpik dibine ise yeşil kalem sürüp üzerine Coppering far ile gölgeleme yaptık böylelikle bakışlarımız derinleşti. Burada belki herkesin makyajın başında sürdüğü göz altı kapatıcısını, Berk Mua en sona bıraktı. Bunun sebebi ise makyaj yaparken farın tozlanması yada ister istemez parmaklarımız dokunup bozulması... Ne kadar mantıklı değil mi? Ruj olarak ise Viole tonlu bir ruju günlük makyaja seçip, gece makyajına kahve bir dudak kalemi konturu ile çevirdik ta daaa!


Madem gece makyajına çevirdik o halde göz kalemimizi ve mascaramızı daha güçlü kullanalım dedik. Neden olmasın?

Bu nefis etkinlik için Bumerang ekibine çok teşekkürler, inanılmaz keyifli idi! 


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Bu etkinliği kaçırdığıma ne kadar üzüldüm anlatamam. O gün işten eve döndüğümde gece 23:30 falandı :(

    YanıtlaSil
  2. cok guzeldı bırlıkte olmak kusum! berk bey konusunda da haklısın diline emeğine saglık valla :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)