HER GÜNE BİR OJE *** GOLDEN ROSE HOLIDAY SERİ 56 DOKULU OJE ***

5/24/2013 10:30:00 ÖÖ

Herkese haftanın son iş gününden merhaba demek nasip oldu. Ahh eskiden her gün ne güzel yazardım. Önce evlilik, iş, okul sonra bebeğim disiplinimi alt üst etti. Hadi ben neyse ama listemdeki tüm blogger dostlarım eskisi gibi yazmıyor, hayatımıza alternatif sosyal mecrealar girince bloglara gerek mi duymuyoruz acaba? Aaaayy, yapmayın, vaktiniz olduğunca yazın. Yazamasam bile ben hep okuyorum çünkü :)



Günün ojesinde yepyeni seri Golden Rose " Holiday " kırmızı renkte olan mat dokulu 56 var. Nicedir kırmızı oje sürmediğimi fark edince elimde olan renklerin içinde ilk olarak bununla başlamak istedim. Golden Rose peş peşe öyle güzel koleksiyonlar yapıyor ki hayranlığım artıyor bu markaya. Hatta oje rafımda en sevdiğim ojelerimin olduğu katta artık bol bol Golden Rose var!



Tek katta bu görüntüyü alabiliyorsunuz, en iyi kısmı bu. Oje kurudukça dokulu hale geliyor. Çok hızlı kuruyor. Tek kötü yanı biraz ağır kimyasal kokması, ki bu beni sürerken epey zorladı





Holiday seriye Golden Rose satan yerlerde yada kendi satış sitelerinden yani BURADAN 6,50 TL ye satın alabilirsiniz. Şahane renkleri var !

Ben çok sevdim, ya siz?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. bu serinin simsiz ojelerini daha çok sevdim bende de 66 sı var hastası oldum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rich Color olanları mı diyorsun? Evet evet kesinlikle şahane renkleri var :)

      Sil
  2. çok güzel görünüyor gerçekten :)

    YanıtlaSil
  3. Yeni bir koleksiyon daha çıkarmış. Tüylü tüylü çok tatlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooofff sorma bayıldıım renk seçemedim almak istedim, düşün o derece :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)