İNCE ÇİZGİLER İÇİN DERMALOGİCA MULTIVITAMIN POWER SERUM ***

5/28/2013 01:00:00 ÖS

Heeey ben geldim!

Ailemin Ordu 'da benimse evlenince İstanbul'a yerleştiğimi bir bir çoğunuz biliyorsunuz. Burada ailemden uzak yaşadığım için çoğu işimi tek başına halletmem şart oluyor. 4 aylık hamilelik belki çok ağır, yavaş hareketler getirecek bir dönem değil ama ilk üç ayım çok zor geçmişti. Yalnızdım yine her iş bakıyordu. Çok şükür geldi geçti. Şuraya geleceğim, yazlıklarımı çıkarıp kışlıklarımı kaldırmak görevi de yine tek başına benim ellerimden öpüyor. Yaşlı nineler gibi yavaş yavaş hareket ettiğimden ancak yarıladım bitiremeden geldim. Çünkü ister ister artık daha çabuk yoruluyorum.

Neyse, neyse başlığa dönelim nicedir elimde olan ama yorumlamak adına yarılamayı beklediğim Dermalogica Multivitamin Power Serumu anlatmak istiyorum.  Kış boyu kullandığım serum cildime multivitamin desteği yaptı çünkü içeriğinde A, C ve E vitamini var.



Kış boyu cildime öyle bir nem desteği sağladı k biliyorum şimdi bu işin meyvelerini yiyorum. Yaz için cildim karma ve yağlı olduğu için şimdilik ihtiyaç duymuyorum pek kullanmıyorum. Cilt dokunuzda eğer problemler varsa kesinlikle tavsiye ediyorum kısa sürede cilt tonunu harika toparlıyor.



Dermalogica Multivitamin Serumun bir diğer sevdiğim özelliği ise serum olduğundan minicik tanenin tüm cilde yayılabilmesi hatta tüm cilt demişken buna göz altı da dahil. Bu nedenle çok ergonomik bir ürün, 3 aydır düzenli kullanımda daha yeni yarılayabildim.

Eğer cildinizde çizgiler oluşmaya başladıysa, 30 lu yaşlara adım attıysanız tamda bu ürünle başlamalısınız tamire...

İçinizde kullanan oldu mu?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. bu ürünün cilt tonunu açtığını okumuştum. siz kullandığınıza göre gözle görünür bir renk değişimi yaşadınızm mı_?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)