KEŞİF *** BONPRİX İLE BAMBAŞKA BİR ALIŞVERİŞ DENEYİMİ İÇİN BENİ TAKİP EDİN! ***

5/17/2013 12:00:00 ÖS

Herkese merhaba.

Hayatıma bebeğim geldiği günden beri ilgi alanlarım inanılmaz değişti. Bundan bir sene önce kadar ev dekorasyonu, ev eşyalarıyla ile ilgili über bilgiye sahip ben şimdi ben nerede ne var bi haberim. Artık ilgi alanım bebek giysileri, bebek dekorasyonu, bebek bakımı, hamile kıyafetleri vs...

Bonprix markasını ilk olarak Limango alışverişimde gelen kataloğu ile keşfetmiş, hatta bundan 2-3 ay kadar önce İnstagramda size danışmıştım bu markayı bilen duyan var mı diye. Aslında Türkiye 'ye yeni yeni giren fakat tüm dünyada en bilinen, sevilen, herkese uygun markalardan biriymiş. Siz öyle yazmıştınız :)

http://www.bonprix.com.tr/ online alışveriş yapabileceğiniz, sürekli yenilenen koleksiyonları olan, çok çeşitli ve son derece hesaplı bir site. gelelim en başta kurduğum cümlelere. Bu markanın hamile koleksiyonu olması, bedenlerin standart bedenlere göre bir tık daha büyük olması, rahat kalıplı ürün çeşidinin çok olması benim ilgi alanıma girmesi için yeter artar bile.



Tabii ki sadece hamile giyim değil, ,inanılmaz çeşitle ürün var. Ben elbise grubuna özellikle hayran kaldım. Benim http://www.bonprix.com.tr/ beğendiğim o kadar çok parça var ki ama yine de en beğendiklerimi sizinle paylaşmak istedim. İlk olarak beğendiğim hamile giyim parçaları şöyle,



Askılı elbise görünümlü, aslında penyesi kendinden mini elbise bahar ayları için çok ideal! tıık tık!!!


Kesinlikle bu kategorinin en iyi ürünü diyebilirim. Böyle ergonomik parçaları çok seviyorum. hava soğuyunca üzerine alabileceğiniz modern bir şal bolero, tıık tııkk!

Bu askılı bluz da kesinlikle alınacaklar listemde, tıık tııkk,

Gelelim beğendiğim herkese uygun elbise modellerinden bir kaçına,


Kesinlikle çok trend! tıık tık!


Önce rengini ve derin yaka dekoltesi sonra kalça saklayan kesimini sevdim :)  tıık tııkk!


Yaz aylarında, bunaltıcı sıcakta efil efil sıcacık renkleriyle bu elbise tarzında modeller her kadının dolabında olmalı. Bonprix 'te fiyatı cabası tabii, tıık tıkk!


Bu elbiseyi de özel günler için sadeliği sevenler için seçtim. kalıpları büyük ve belde lastikli olduğunda hamilelerinde tercih edebileceğini düşünüyorum. kesinlikle alınacak listesine eklendi. tıık tıkkkk!!

Nasıl buldunuz ürünleri? 
Trend ve hoş görünmek için illa ki çok para harcanması gerekir diye düşünenlerden olmadığım için http://www.bonprix.com.tr/  pek sevdim! Benim gibi çok beğenenler için bir müjdem olsun o halde, pek yakında " It 's Me ! " diyerek bir yakınlaşmamız olabilir, belki hep beraber bir şeyler seçip oyun oynayabiliriz. Takipte kalın olur mu?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. Harika parçalar seçmişsin Nimocum, özellikle son görselde paylaştığın tek askılı elbise harika !!!

    YanıtlaSil
  2. Ama çok geç geliyor.1 ay oldu hala siparişim gelmedi ve takip edemiyorsun.Takipte ayrıntılı yazmıyorlar.Öyle sıkıntıları var.

    YanıtlaSil
  3. Cok guzeller gercekten zevkinede bayildim ayricaa :) siteye girmem lazim cok merak ettim

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)