SAÇ BAKIMI VE TEMİZLİĞİ ÖNERİSİ *** İŞLEM GÖRMÜŞ YORGUN SAÇLAR İÇİN JOHN FRİEDA FULL REPAIR ***

5/09/2013 01:00:00 ÖS


Uzun zamanlık kullanım ve deneyim sonunda artık John Frieda Full Repair, kuru, aşırı yıpranmış saçlar serisini yazma vaktidir. Gün bugün dostlar!


John Frieda markasında hep uygun saç renklerine göre seçim yapabiliyorsunuz fakat artık işlem görmş, yorgun saçlı bayanları da düşünmüşler ve böyle bir seri geliştirmişler. Full Repair 3 kişilik bir ekip. Şampuan, saç kremi ve maske. Saç bakımı için tek bir adım ile kalmak hep yetersizdir. Bu nedenle bu 3 ürününü de kullanmanızı tavsiye ederim, etkin sonuç almak için.


Günlük kullanıma uygun şampuan ve saç kreminden başlamak gerekirse, daha yıkarken saçları yumuşacık yapan, hafif kokulu bir formüle sahipler. Şampuanın kıvamı oldukça yoğun, bu nedenle az miktarı yeterli oluyor. Saç kremi ise çok yoğun etkili değil. Normalde bu şekilde onarıcı serilerinin saç kremleri ağır olur, bu aksine yeterli miktarda. Saçı da hiç ağırlaştırmıyor.


Birde bu serinin bakım maskesi var ki enfes! Haftada bir ihtiyaca göre belki iki kere kullanıma uygun saç bakım maskesi yoğun kıvamlı, uzun vadede saçların uçlarındaki çatallaşmaya etkili.


Birde ben bu seri ile beraber açıcının ve mevsimin verdiği etkiyle kabaran ve elektiklenen saçlar için serum almıştım. Şampuan, kremim şuan bitti maske ve serumum hala yarı yarıya duruyor.


Genel olarak, beğendim! İkinci kere kullanır mıyım, evet. hatta bugün içerisinde almayı da planlıyorum. Eğer yorgun, kırık saçlarınıza nem, biraz bakım istiyorsanız John Frieda Full Repair serisini kullanabilirsiniz.
Şampuan, saç kremi ve maskeyi 20 TL ile 25 TL arası bulmak mümkün.  Elektriklenmeyi önleyen serum ise yine 30 ile 35 TL civarı.

Aranızda deneyen, önerisi olanların yorumu olursa çok sevinirim.


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. ama çok pahalı :(

    YanıtlaSil
  2. Boyner'in internet sitesinde John Frieda ürünleri indirimde bir göz at bence :)

    http://berryandcherryinferry.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. 3-4 yıldır kırmızı saçlıyım, ayda bir boyatırdım. Bu şampuan saçın rengini akıtmıyor artık 1.5 aydan önce boyama gereği duymuyorum, diplerden ok çıkmasa 2 ay bile aynı renk kalıyor.
    250 ml'lik şampuan bana 2 ay gidiyor, maskeyi de haftada 2-3 kez kullanmama rağmen 3 ay dayandı. Kremsiz kullanınca saç zor taranıyor ama watsons maskeleri ile de kullanılılabilir.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)