YENİ NE VAR? *** PENTİ 2013 YAZ MAYO/BİKİNİ KOLEKSİYONU ***

5/09/2013 03:30:00 ÖS

Geçtiğimiz hafta 2013 plajlarında en çok göreceğimiz Penti bikini ve mayo koleksiyonunu yakından görme fırsatım oldu. Koleksiyonun tamamı mix&match mottolu tasarımlarıyla bu yaz özgür ruhlar ve özgün stilleri kucaklıyor. Alt üst beden ölçülerinin farklılığı düşünülerek kadınlara seçim özgürlüğü tanıyan Penti, tüm modeller ve kombinler için yaratıcılık ve özgürlük vaad ediyor. 



Penti’nin cesur, renkli ve stil vadeden koleksiyonu, 3 ayrı gruptan oluşuyor. Naneli, limonlu, çilekli dondurma görüntüsündeki iştah açan bikiniler, kızgın kumlarda güneşlenirken adeta ferahlama hissi yaratıyor. Mercan renkleri, mavi ve yeşilin tonları ve tabii ki siyahla dorenin uyumu ise sezonun olmazsa olmazları arasında… 

Bize o gün çok ilginç araştırmalar sundu ekip, çoğuna" aaa sahiden " demeden edemiyor insan.





Sizce de öyle değil mi?

Penti yaz sezon renk ve desenleri çok beğendiğim. Hatta geçen yaz " vaaay be !" dediğim bir çok modelin pabucunu dama atacak yeni modeller çalışmışlar. Biliyorsunuz ki Penti yaratıcı ruhunuzu da kullanmanızı istiyor. Bunu da " Karıştır Yapıştır " modelleriyle yapıyor. Altı farklı, üstü farklı model sevenler için bu sezonda güzel renkler var. 

O zaman artık neler varmış 2013 sezonda bakalım yavaştan,






















Söylediğim kadar güzeller değil mi?

Sizin 2013 Penti Mayo/Bikini koleksiyonundan favoriniz hangileri oldu?




Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Salkım saçak olan bikini modeline bayıldım doğrusu,renkleri çok hoş. Araştırmalarına şaşırmamak lazım her sene herbirimizin yaptığı bişey :))
    http://ecegurbuz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ben hem sarı hem siyah modelden aldım bile , pentinin bikini modelleri çookk güzel , hersene tercihim...

    YanıtlaSil
  3. penti aştı kendini bence gerçekten çok güzel bikini mayo modelleri yapıyor. ahh biz seni kaptırdık istanbula ben hala ona üzülüyom:(

    YanıtlaSil
  4. Bikiniden vazgecilirmi hic bee :D

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)