DİREN GEZİ PARKI !

6/01/2013 09:27:00 ÖÖ






DİREN TÜRKİYE!
DİREN GEZİ PARKI!

Her şey mükemmelliğe dönene kadar ben yokum! Elbet sosyal medyayı etkin kullanan biri olarak hep varım ama blogta paylaşımlar duruyor! #bublogtadirenisvar !


Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. Gurur duyuyorum insanlarla... Gurur...

    YanıtlaSil
  2. annem hasta ve küçük bir oğlum olduğu için direnişe bulunduğum ilçeden fiili olarak destek olamadım. Ama kalbim hep onlarla attı, her topluluğu gördükçe, her yeni haber okudukça oturdum ağladım gururumdan, sevincimden. Bugün evimizin önünden binlerce insan tek yürek sloganlar ve alkışlar eşliğinde geçti, balkondan onları izlerken 19 aylık oğlum bile!!!! güzel bir şey olduğunu hissedip alkışlarıyla onlara katıldı, ancak bazı kafalar var ki hala sen- ben ayrımı yapıyor, bunu anlamak çok ama çok güç ''Şimdi daha iyi anladım niye bizi TÜRK-KÜRT ALEVİ-SÜNNİ vs. diye ayırdıklarını. Birleşince böyle oluyoruz çünkü.'' tespitine yürekten katılıyorum nimo sevgiler ve bu arada kendine ve doğacak olan Türk evladına dikkat et nolur.

    YanıtlaSil
  3. Gururluyuz ve çok mutluyuz! Gün birlik betaberlik günü !

    YanıtlaSil
  4. Çok anlamlı yazmışsın nimocuğum gözlerim doldu, bende Türk vatandaşı olmasam da Türkiye'de yaşıyorum ve gördüğüm bu manzara karşısında gururlanıyorum.

    YanıtlaSil
  5. mahalle aralarında bile çok güzel tepkiler var...DİRENİYORUZ..

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler destek için. tek yürek olduk ..

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)