HAMİLE STİLİ *** 22. HAFTA ANNELİK TACI ***

6/28/2013 01:00:00 ÖS

Skor hatta 22+0 !



An itibariyle 22. haftayı göğüsledik. Bu hafta artık tırnaklarımız bile varmış, bol bol parmak emip, kordon bağını tutup, kavrama yeteneğimizi geliştiriyormuşuz :) Ha bide artık beni duyuyor. Uzun süredir duyduğunu yazıyordu kaynaklar sanırım 18. haftadan itibaren ama geçen gün tepki verdik. " napıyosun leyn? " dedim pıt pıt yaptı içerden! Yavaş yavaş hissetmeye başladığından beri daha keyifli bu hamilelik işi, sanırım en çok bunu özlerim :)





Bu hafta yavaş yavaş ayakkabılarım ile ilgili sorunlar yaşamaya başladım. Hala giyebiliyorum ama bir sıkma durumu var, zaten koca ayaklıydım sonumuz hayır olsun diyorum :) 20. haftadan bu yana 2 kilo almışım, şoklar içindeyim hiç anlamadan geldi oturdu bünyeme. Geceleri uyumak zorlaşmaya başladı, sıcaklar ve aniden gelen bunalımsal triplerimden. Artık sağa sola dönerken " oyyşşhh!" diye kocakarı sesi çıkarıyorum, mihmihh :D

Minik kalbim büyüyor ablaları.



Gelelim kombine...
Hamile olduğumu öğrendiğimde Asos alışverişi yapmıştım demiştim hatırlarsanız, o alışverişten biri de bu elbise idi. Fakat elbisenin orijinali ŞUDUR. Siyahı kalmamış ama gördüğünüz gibi basic bir elbise. Zaten siyah hiç esprisi kalmıyor diye üzerine annelik tacı işledim, nasıl olmuş?
Bide havalar sıcakladıkça şu tavşan bantları sevmeyi başladım, minik bir koleksiyon yapıcam bu gidişle renk renk. Bu kombinimde daha önce BURADA yazdığım Merve Sarıbudak şeffaf çantam ve Pelin Aksesuar kelepçem eşlik etti.

Sanırım hala o salaş ruhuna geçiş yapamadım, inatla hala kendimi süslemek için elimden geleni yapıyorum allahım nolur şişmeyeyiiiimmm :(


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

18 YORUM

  1. oyy oyy ben o minik kalbi yerim byüümüş, maşallah size :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyüyoruz tabi senin kızın kocaman oldu, benim oğlum büyümücek mi teyzesi :))

      Büyüsünde kızlara sarkıcaz daha :P

      Sil
    2. :O biz de naz yapcas size :PP

      Sil
  2. öff nimo yaa ne güzel görünüyosun! sinir ettin beni!!!! :) ya beni bi sars omuzlarımdan..paspallığın dibine vurdum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende vurucam bi gü biliyorum kendimi inanılmaz zorluyorum, hamilesin ama hala alışveriş yapabilirsin diye .)

      Sil
  3. toplamda kaç kılo aldınız bende bebek dusunuyorum bıtaraftanda korkuyorum ...masallh sıze

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neyden korkuyorsun canım, kilo almaktan mı?


      Benim hiç korkularım olmadı, 100 klo bile olabilirim sonuçta istedikten sonra verebilirsin ama ödülü çok güzel. Hem dikkat ettiğin sürece çok kilo da almayabilirsin bu kilo durumu evrende kapladığın yere göre değişiyor. Hamileleiğe zayıf başladıysan çok kilo alabilirsin ama benim öyle bir lüksüm yok 10-13 de noktalamam lazım. bakalım. Şimdiye kadar 7 kilo aldım canım, 5 buçuk aydayım. Bakalım :)

      Sil
  4. boşuna dememişler erkek çocuk anneyi daha da güzelleştirir diye, harika gözüküyorsun tatlım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaah yerim :)


      Ya güzelleşme gibi bir durumum olmadı hani artı artı. sadece cilt tonum daha iyi eskiye göre ama en azından çirkinleşmedim :))) O senin güzel niyetinden kaynaklı şekercim :)

      Sil
  5. Maşallah sizeee :) Nasıl güzelsiniz öylee :) Seni gördükçe insanın evlenesi çocuk yapası geliyor :P Allah sizi hep mutlu etsiin.. Amiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canıım!

      Eskiden insanlar evliliğe özendirdiğimi söylerdi şimdide çocuğa :)) Vallahi kasıtlı yapmıyorum, bana çok tatlı geliyor öyle sunuyorum gaiba.

      Teşekkür ederim çok sağol ya :)

      Sil
  6. hamileliğin hayırlı olsun canım...
    darısı başıma :)

    YanıtlaSil
  7. Ne güzelsin canım benim yaa :)

    YanıtlaSil
  8. Masallah canım cok yakismis annenlik allah kucagina almayi da ansip etsin ♥

    YanıtlaSil
  9. Masallah canım cok yakismis annenlik allah kucagina almayi da ansip etsin ♥

    YanıtlaSil
  10. nimo bütün fotolara bayıldım. ne kadar masum ve tatlı çıkmışsın. özellikle ikinci foto favorim. Allah inşallah banada böyle bir güzelliği ve mutluluğu yaşatır. bebişinide inşallah mutlulukla kucağına alırsın. hep böyle gülümse

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)