MEKAN KEŞFİ *** BLOGGER KIZLAR İLE BEŞİKTAŞ POINT FOOD CAFE 'DE BULUŞMACA ***

6/21/2013 12:00:00 ÖS

Selamlar!

Bir haftayı daha devirdik, nasıl geçmedi zaman anlatamam. Sıcaklar başladığından beri, siz ne sıcaklık hissediyorsanız ben sanırım bi kat daha fazlasını hissediyorum. Günde 3-4 lt yakın su içtiğim oluyor. Bebeğin yaz dönemine gelmesi böyle bir durum yarattı bende :(

Gelelim konu başlığına... 
Size geçen hafta sonu blogger kızlar ile Point Food Cafe keşfimizi anlatmaya geldim.



www.seraptan.comaylininkozmetikgunlugu.blogspot.comistkazanbenkepce.blogspot.comalisverismakyaj.blogspot.commaviojelikiz.com ,ebadesignshop.blogspot.com , ojeler.blogspot.com ve bendeniz ülkemizde yaşanan olumsuzlukları tartışmak, kafa dağıtmak, nicedir de böyle bir araya gelemediğimiz için Point Food Cafe bahane toplaştık.



Bize o gün Yavuz Kocaoğlu gibi şahane bir isim eşlik etti. mekanda çok iyi ağırlandık. Yavuz Kocaoğlu' nu google 'da aramanızı ve mutlaka karşılıklı bir kaç kelam etmenizi isterdim. Anlatılamaz, yaşanır denilen kişilerden. Hatta o gün yemek mi yedim sohbet mi yedim bilemiyorum. Öyle heyecan verici deneyim, hikaye ve olumlamalarını sundu ki bize bir baktım yemek çoktan bitmiş :)

Point Food Cafe Beşiktaş 'ta genç, renkli ve uygun bir cafe. Yemek, tatlı yiyebileceğiniz, içeceğinizi, nargilenizi içebileceğiniz çok tatlı, sıcacık bir mekan. Kesinlikle ruh haliniz, kafanız biraz bozuksa kendisiniz atın buraya, renkler ile açılacağınız kesin!








Menü ve çalışanlarının özenle seçilmesinin yanı sıra aynı oranda fiyatlarının da bu nedenle uygun bırakılması bence seçilmesinde önemli bir etken. Bir kerelik gidilecek mekanlardan değil. Zaten genel olarak hep dolu oluyor. Sevenleri şimdiden oluşmuş. 3 katlı, giriş, orta ve terası var.

Biz giriş katında oturduk. Menüden seçim yapmak hayli zordu!




Herkes farklı lezzetleri tatı ve tabii ki herkes birbirinin tabağından tadımlık lezzetler kaçırdık. Ama başta bahsettiğim gibi Yavuz Kocaoğlu 'nun muhteşem sohbeti ile mest olurken ne yediğimi pek anlamadım :))

Biz zaten tatlı tatlı konuşuyorduk lakin pekiştirelim diye Point Food günlük, tazecik suffle 'lerini dondurmalarla midemize hüplettik tabii :) Tazecik, sıcacık, nefisti!



Bir fincanın kahvenin kırk yıl hatırına inanalar hemen yemek sonrası kahvelerini de eksik etmediler. Malum bebiş sebebiyle ben aylardır tadını bile unuttum :)



Birlikte geçirdiğimiz 3 saat nasıl aktı belli değil. Hem ortamın rengarenk ve sıcacık hemde sohbetin şahane olması oradan otuz iki diş ayrılmamızın sebebi ahanda buda belgesidir! :))


Sizde mekanı keşfetmek istersiniz hafta sonu için iyi bir seçim olacaktır. Bizim artık buralarda pek sık durak noktamız olacak.
Twitter 'dan Point Food Cafe 'yi BURADAN takip edebilirsiniz.

Gitmek isteyenler için ise,
Ihlamur Cad. Beşiktaş otel ( Sümerbank ) karşısı :)
Beşiktaş

Emeği geçen, gelen herkese teşekkürler, harika bir gündü! ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

14 YORUM

  1. Ne güzel keyifli bir buluşma...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım inanılmaz keyifli idi size de yansıdıysa ne mutlu bu :)

      Sil
  2. Harika bir etkinlikti.Yine yapalım:)Ama Yavuz Kocaoğlu da olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaayy evet, biz kendi aramızda pek konuşamadık ama iyi ki gelmiş :)

      Sil
  3. Sizleri böyle keyifli mutlu görünce birkez daha neden istanbulda ikamet etmediğimiz için kendi kendime kızdım :) yüzünüzden gülümseme eksik olmasın..

    Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaahh, seniçok iyi anlıyorum. İstanbul 'da daha 8. ayımdayım bende uzun zaman böyle uzaktan baktım durdum. İnşallah seni de aramıza alırız bi gün :)

      Sil
  4. koltukları çalıp eve götürmek istiyorum :D :D :D hepiniz çok güzelsiniz pek renklisiniz şu çapulcuda nerde kaldı gelsin artık muck muck muck :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski günler hep aklımda bizde z yapmadık İzmir de böyle keşifler cicim :)

      Hadi gel de burdan devam edelim tabisi ;)

      Sil
  5. oh ya iyi ki guzellık fuarına degıl de nımom ile lezzet duragına gıtmısız :) emeğine sağlık canım sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Mekan harika , yüzler gülüyor e daha ne olsun :)

    Harikasınız kızlar :)

    YanıtlaSil
  7. sonunda semtimden birilerini buldum sanırım:) Beşiktaştaki blog yazarıyla iletişime geçmek isterim.Sevgiler

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)