ÖNERİ *** KIEHL 'S ACTIVATED SUN PROTECTOR ULTRA LIGHT SUNSCREEN SPF 50 *** AÇIK RENKLİ / YAĞLI CİLT / HAMİLELER İÇİN GÜNEŞ KREMİ

6/19/2013 12:30:00 ÖS

Aslında bu yazıyı bebek bekleyen hamileler için yazıyorum ama cildi çok hassas, beyaz tenli olanlar, güneş kremi olmadan çıkmam abi diyenler varsa bizimle kalıp, okumaya devam edebilir. Zira şimdi hayatıma bebeğimle birlikte giren yarıladığım, " iyi ki tanıdım " dediğim bir güneş kremi önerisinde bulunacağım.

Hatta bakın görselde her şeyi nasıl anlatıyor, horon tepiyoruz adeta! :D



Kiehl 's Activated Sun Protector Ultra Light Sunscreen spf 50 yoğun koruma içerirken aynı zamanda içeriği ve ince yapısıyla gönlümü fethetti. 


Bu güneş koruyucunun aynı zamanda vücut için olanı var ama ben şimdilik sadece cilt için olanı kullanıyorum. 100 ml, sıvı kıvamlı. Bu da minik bir miktarın yeterli olmasına neden oluyor. Suya dayanıklı ve patentli Mexoryl SX güneş flitreleme formülüne sahip. O piyasa da olan hamileler için olsun, dermokozmetik, eczane ürünleri olsun hepsinin sürülen alanı bembeyaz ve yağ içinde bırakması bu sıcakta rezil bir şey! Asla katlanamıyorum. Zaten cildim çok yağlı. 

Alttaki görselde cilde sürülmüş halinin öncesi ve sonrasının nasıl olduğunu görebilirsiniz!





Şimdi gelelim neden hamilelere öneriyorum, içeriğinde bebek gelişimini çok büyük oranda etkileyen paraben ve neredeyse tüm güneş kremlerinde olan oksibenzon yok. 

Tabii unutmayın ki tek başına krem sürmek yeterli değil. Güneşten mümkün olduğunca kaçmak, kaçamıyorsak büyük şapkalarla cildi korumak önemli. Zira hamilelikte oluşan tüm cilt lekeleri bu nedenlerle oluyor. 

Hamile, cildi yağlı, ürün içeriklerine dikkat eden, beyaz tenli tüm bayanlara gözüm kapalı tavsiye ederim. Gidin Kiehl 's mağazasından ilk olarak ücretsiz numunesini alın, ne demek istediğimi kullandıkça anlayacaksınız.

79 TL!

Sizin var mı favori ürün/ürünleriniz?


RENKLİ GÜNLER ^_

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)