ÖNERİ *** KIEHL' S CREAMY EYE TREATMENT WITH AVOCADO - GÖZ KREMİ ***

6/12/2013 01:00:00 ÖS


Nicedir bu göz kreminden bahsetmek istiyorum. Zaman bu zaman! 

Kiehl' s avokadolu göz kremini ilk olarak iki adet numune kullanarak tanıdım. Kullandıkça çok sevdim, bir kadının hayatında göz kreminin önemi gördüm sayesinde. Çünkü bu benim için doğru üründü!



























Kiehl's Creamy Eye Treatment With Avocado en popüler ürünlerinden biriymiş, nasıl olmasın! İçeriğinde
 isminden tahmin edeceğiniz gibi Avokado yağı var. Fakat ilginç olan bu yağ formülün içinde su molekülleri
içeriyor olması... Bunların dışında ayrıca Beta Kroten ve Shea yağı da var.



Ürün unisex, sizinle beraber babanız, sevgiliniz veya eşinizde kullanabilir.


Kiehl's Creamy Eye Treatment With Avocado yorgun düşmüş, kuru ve cansız göz altlarınız varsa mutlaka gidip Kiehl 's mağazalarının birinden numune alarak ona bir fırsat vermenizi istiyorum. Diğer göz kremlerinden farkı kıvamının bir anda su tarzı bir formüle dönüp anında göz altlarını aydınlatması. Elimde uygulayarak ne demek istediğim anlatmaya çalıştım.


15 ml ve 28 ml seçenekleri var. Bendeki mini boyu ve inanın çoook ama çok uzun süre gidecek bir ürün. 58 TL verdiğim, parasını son kuruşuna kadar hak eden ürünlerden biridir!


İçinizde deneyen veya müptelası olan var mı?

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. ben de testerını denedim ve beğendim fakat kafama takılan bir şey var;acaba göz altında yağ butonları yapıyo olabilir mi ? Ankarada mağaza olmadığı için de soramıyorum,teşekkürler şimdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuba merhaba!

      Bende şimdiye kadar böyle bir probelem neden olmadı ama her kullanıcı yorumu cilt tipi ve ihtiyacı farklı olduğu için değişebiliyor. hafta içi her gün kullanmıyorum ben birde ürünü. Mesela 3 gün falan kullanıyorum. Sık kullanımda olabilir diye değil yeterli geliyor çünkü nemlendirmesi çok iyi bir ürün :)

      Sil
    2. teşekkür ederim hemen geri dönüşte bulunduğun için :) belki de ben her gün kullandığım için olmuştur,bebeğin için de çok tebrikler :)

      Sil
  2. Acayip merak ettim şimdi,zaten blogunda uzun zamandır Kiehl'si takip ediyorum,ankarada magazası olmaması benim için çok kötü bir durum,kesinlikle bende bulup deniyecegim hemen..ellerine sağlıkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım telefon ile ister ürün siparişi ister numune isteyebiliyorsun. Sitelerinde konu ile ilgili bilgi var. Eğer ihtiyacın varsa bu tarz bir ürüne bence numune talep ederek başlayabilisin keşife, çok seveceksin!

      Sil
  3. kiehls in midnight recovery gece göz kremini kullanıyorum ben de çok memnunum..
    gündüzün de almayı düşünüyorum ;)
    Fiyatları da çok fazla değil 70 tl ye almıştım ben göz kremini

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)