ÜRÜN İNCELEME *** YENİ KOLEKSİYON FLORMAR LIGHTS OF FLOWERS -LF11 ALLIK ***

6/19/2013 10:30:00 ÖÖ


Günaydın!

Flormar yeni bir koleksiyon çıkardı. Mor ambalajlarıyla gönlümü fetheden bU koleksiyondan bir kaç parçayı sizinle paylaşacağım. İlk olarak rengine aşık olduğum LF11 allık ile başlamak istiyorum.




Türk kozmetik markalarından " koleksiyon " adına ürünler görmek mümkün değil. Bu nedenle içerik, kalite elbette tartışılır ama Flormar 'ı yenilikçiliğinden dolayı tebrik etmek boynumun borcu. Yeni koleksiyon Light Of Flowers çiçek ve doğa renklerinden yola çıkarılarak üretilmiş, Ambalaj ve dokuları ise patentli imiş.




Allığın rengi çok tatlı bir somon. Yaz için kesinlikle çok ideal. Koyu tende nasıl durur kestiremiyorum ama açık tenli iseniz mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Bu ton yanaklarda aydınlık ve canlı bir duruş sağlıyor!



Görselde çok hafif uyguladım. Zaten allığı çok çok kullanan, seven biri değilim. "nasıl olsa dağılacak " diye aman sizde boca etmeyin. dağıldıkça tazeleyin :)

Normal şartlarda Flormar allıkları bu kadar pahalı değil ama marka koleksiyon ürünlerini bir tık daha yüksek tutabiliyor. 35 TL ye tüm Flormar satış noktalarında bulabilirsiniz.

İçinizde deneyen kullanan oldu mu? 


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. Allığın rengi çok güzel sizede çok yakışmış :)

    Sevgiler..

    ofissstyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  2. Allık da çok hoş ama, asıl göz makyajına bayıldım!!! Eline sağlık :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihihi ^_^

      Sağol Başakcıım, yakında ona da yer vericiiiim :)

      Sil
  3. harika görünüyor bayıldım ^_^
    bende istiyorumm

    YanıtlaSil
  4. Rengii dokusu duruşuu çok güzelmiş çok yakışmış bebeğim.<3 Flormar son dönemde ürün kalitesini bayağı artırdı bravo gerçekten.Acaba bende nasıl duracak bu renk.Denemek için sabırsızlanıyorum :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)