YENİ NE VAR? İSTAPARK.COM İLE TANIŞMADAN YAZLIK AYAKKABILARINIZI ALMAYIN! ***

6/25/2013 03:00:00 ÖS

İşin aslını anlatmayı daha çok severim. Bırakalım kurumsal kimlikleri, resmi cümleleri size benim gözümle istapark.com u anlatamaya geldim şimdi de!

Abinin verdiği gaz ile öğretmenlik kariyerinden vazgeçen modayla zaten iç içe olan, gencecik bir oluşum bu. İçinde özenle seçilmiş, şahane modellerin olduğu, ve Tue Shoes gibi yine bir kadının hayallerinden çıkan oluşum...

Daha ne olsun!

Ve benim de istapark.com seçimim bir Tue! Coral tonlarda, yazlık bir babet oldu. Biliyorsunuz ayakkabı benim için önce rahatlık demek. rahat olmadığım hiç bir ayakkabının içinde kendimi şık hissetmem mümkün değil.




istapark.com 'da tüm ürünlerde geçerli kredi kartına Peşin fiyatına 6 taksit, kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme, banka havalesi ve Pay pal gibi ödeme seçenekleri bulunmakta. Ve tüm ürünlerde alt ve üst limit olmaksızın ücretsiz kargo hizmeti uygulanmakta! Risk olmadan, 30 gün boyunca değişim şansınız var.

Yazlık güzel bir ayakkabı da siz kapın, benimkileri nasıl buldunuz acabaaaaa? :)


Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)