HAMİLE GÜNLÜĞÜ *** SAÇ BAKIMI - ORGANİX BIOTIN & COLLAGEN SHAMPOO ***

7/17/2013 01:30:00 ÖS

Şimdi, gelelim şişede tek kullanım kalan Organix şampuan yorumunaaa!

Yazmak için tükenmesini beklerken içimden " aahh bunu mutlaka sayfa sayfa anlatsam az " diye geçiyordum. Hayatımda kullandığım, en memnun kaldığım şampuan desem yeter sanırım. Bu zamana kadar hep çok iyi ürünler kullanmışımdır fakat şu markayı böyle geç keşfedişime çok kızıyorum.



Öyle ki artık saç kremi kullanmıyorum. gerek kalmıyor, saçlarımı kısa sürede öyle disipline etti ki.

Benim saçlarım gür ve çabuk uzamasına rağmen hamilelik etkilerini kontrol altına almak adına dolgunlaştırıcı ve uzatıcı şampuanı aldım. Aslında Organix şampuanı seçme sebebim tamamen bebiş ve şampuanların içerikleri. Organix şampuan paraben ve sülfat içermiyor.



İçeriğinde kolajen ve biotin var. Sülfatsız şampuanlar saçı sertleştirir efsanesine nanik yaptıkları gibi 2 . haftadan sonra artık saç kremi gereksinimde yok oldu.

Özetle vallahi, tillahi muhteşem! Ben artık kolay kolay artık şampuan değiştirmem sanıyorum.

Organix ürünleri bir çok dermo kozmetik ve eczanelerde var. dermobakim.com 'da buradan %20 indirimle almıştım ben.

İçinizde kullananlar varsa yorum ve destek bekliyorum!

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

14 YORUM

  1. Organix şampuana ilk geçişte biraz sabırla kullanmak gerek içeriği sebebiyle ilk etapta saç ayak uydururken biraz sertleşebiliyor ama ben hastasıyım bu markanın şampuanlarını çok seviyorum geçen gün online gezinirken bu çeşidi alsam mı dye düşünüyordum ki denememiştim sen yazdın ^_^ Süper oldu teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaay bende hiç ama hiç sertleşme olmadı ama saçımda işlem yoktu belki ondan olabilir. Ama ikinci haftadan sonra etkisi daha da belirginleşti elbet.,

      Kesinlikle dene canım gözüm kapalı tavsiye ederim.

      Sil
  2. Yaaa ben de hep görüp görüp alsam mı diye düşünürken, sen yazdın..
    Hemen alınıp denenmeli ;)
    Sao tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen al, aklında varsa hiç durma derim!

      Sil
  3. Dökülme sorunun varsa bilmiyorum etki eder mi ama uzatma açısından oldukça başarılı. Bu dökülme sorunu bazen vitamin eksikliği ve mevsimsel olabiliyor çünkü canım. Ama diğer şampuanlar yerine elbet bunu kullanman daha iyi sonuç verecektir. Ben inanılmaz memnunum.

    YanıtlaSil
  4. ooyyy saclarımın dokulmasinden cok muzdaribim ben de :( ilk firsatta alip deneyecegim :)

    YanıtlaSil
  5. Saç uzatmamı bu ara kafama taktığım tek olay..
    Saç dökülme sorunum yok çok şükür,2 günde birde saçlarımı temizlediğim için saç tarama sorunumda yok birde düzler allahtan ama platin sarısı sevdam yüzünden sürekli omuzlarımda yıpranma olayları yüzünden..
    Cidden uzatma olayında baya etkili ise alacağım :/

    YanıtlaSil
  6. şiddetle tavsiye edilir..

    YanıtlaSil
  7. merhaba
    bende bloglardaki ve sizin yorumlarınıza dayanarak kozmeladan iki kutu sipariş ettim ama saçlarımı normal şampuanlara göre çok sertleştridi ve saç diplerimdeki derileri kaldırdı sanki kepek olmuş gibi bütün saç derim kalktı bunlar normalmi acaba ürün bozuk/bayatmıydı.Bendeki hafif grimsi siyahımsı şeffaf jel/jole kıvamında sizinkilerde aynımı acaba bırakmalımıyım kullanmaya devammı etmeliyim çok kararsız kaldım.:(

    YanıtlaSil
  8. Mrb benim sorunum ise saclarim boyasiz ama. Gebelikten sonra kalin telli sac gitti ince ,kuru ,uzamaz,yipranmiş ve kabarik supurge gibi.Bu ürunu denemk istiyorum.Faydasini gorurmuyum cok tskrlr.

    YanıtlaSil
  9. Şimdi siparişi verdim :) bakalım neler olucak . Agzına saglık

    YanıtlaSil
  10. Benim saçım çok yağlı tavsiye eder misiniz acaba

    YanıtlaSil
  11. Avalon biotin theapry ? Nasıldır. Benim saçlarda dökülme var ve yaplanıyor 2 günde bir. Organix moroccan şampuanu dökülmeyi önlüyormuş doğrumu

    YanıtlaSil
  12. Saç dökülmelerine karşı organix moroccon argan oil iyi geliyor mu. Bende dökülme var ve yağlanma mevcut. Avalon biotin b complex theapry nasıl sizce?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)