HER GÜNE BİR OJE *** MÜJDE - ZOYA TÜRKİYE 'DE - PASTEL LİLA JULIE ***

7/29/2013 12:30:00 ÖS


Herkese renkli bir hafta diliyorum.

Bugün çok tatlı bir gün olmadı benim ama günün ojesini es geçmek istemedim. Hafta sonu Instagram hesabımda ( beni nimostyloblog olarak takip edebilirsiniz ) sormuştum hangisi diye, lila renk JULIE olan oy üstünlüğü ile sürünce ilk ondan başlamak istedim. 



Yaza pastel tonlarını çok yakıştırıyorum. Listenin en başında ise lila ve tonları var. Zoya Julie ojesi çok sevimli tek katta opak olan, iki kat uygulamada mükemmeliği bulan, sizi hiç üzmeyecek bir renk. 




Genel olarak Zoya markasından bahsetmek gerekirse ( ki daha önce burada başka ojelerini de yazmıştım ) en temiz içeriğe sağlık, sıfır kokulu, uzun süre dayanıklı en en iyi markalardan. 5 free olan Zoya ojeler hamilelerinde göz bebeği. Hollywood yıldızları da özellikle hamilelik dönemlerinde Zoya marka ojeleri kullanıyor.

Ve en güzel haberde artık bu ojeleri, orijinal mi değil mi korkusu olmadan Türkiye 'de bulabilmemiz. Tüm etkili eczaneler ve online almak isteyenler için Zoya Türkiye güvencesiyle ile ilk olarak BURADAN alabileceksiniz!

Şahane bir haber değil mi? En zoru renk seçmek ama  ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)