KEŞİF *** MARKOLAY.COM ROBERTO CAVALLI PARFÜM ALIŞVERİŞİ ***

7/05/2013 02:30:00 ÖS

Parfüm deyince şöyle bir duruyorum.

Senelerdir vazgeçemediğim bir kokum var. Her dönem oluyor. Mesela lise yılları sürecinde Tommy Girl, üniversiteye başladığımdan düne kadar ise Dior Pure Poison kullandım. Ama geçtiğimiz günlerde blogger kızlarla Point Food keşfine gittiğimizde sevgili Aylin 'in kokusuna hayran oldum. Tüm gün burnumdan ayrılmayan bu koku Roberto Cavalli idi. zaten çok yeni piyasaya çıkan bu kokuya resmen bayıldım. Ve öyle kolay kolay ( hatta hiç ) başka parfüm almayan ben karşı koyamadım.

Sözüne güvendiğim, tarzına bayıldığım, iş dünyasının önemli hanımlarından birinin tavsiyesi oldu parfüm alışverişi için bana markolay.com . Gerçekten artık internetten parfüm alırken orijinalikl kaygınız hep var. Ama kefil sağlam ve fiyatlarda iyi olunca hiç tereddüt etmeden buradan siparişimi verdim.




Parfümü anlatmak zor ama size biraz siteyi anlatayım. markolay.com daha nish markaların satıldığı bir kozmetik sitesi. Alışverişinizin ilk adımından son adımına kadar sizi memnun etmeyi hedef edinmişler. Tek seferde kullandığım bütün ürünleri bulabildim ama şimdilik ihtiyacım orijinal parfüm olduğundan ben parfüm aldım. Paketim bir gün sonra kargoya verildi, elime hiç hasara uğramadan geldi. 



Başta dediğim gibi bir parfümü anlatmak zor. Ama çiçek vanilya kokularını seviyorsanız mutlaka deneme şansı edinin. benim yıllardır kullandığım parfümün pabucunu dama attırdı, ötesi var mı? ;)

Bakın marka bu parfüm için ne demiş, 
Farklı olmayı seven ve vahşi doğanın desenlerini üzerinde taşıyabilecek kadar cesur ve seksi kadınlara adanmış Roberto Cavalli, duygusallıkla şehvetli taşkınlığı uyumlu bir şekilde harmanlayan sıra dışı bir parfüm. Kendini her an özel hissetmek isteyenler için... 

Notaları ise Pembe biber, Afrika portakal çiçeği, vanilya, benzoin, tonka fasulyesi.

Bu arada markolay.com un Facebook sayfasında Ebru Şallı 'nın juri üyesi olacağı yüklü hediye çekli bir makyaj yarışması başlayacakmış. BURADAN takibe almanızı öneririm,, kim bilir belki bende dayanamaz yarışmacılardan biri olurum mesela :)


Sizin favori kokunuz nedir, hadi yazın! 


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. Güle güle kullan cerencim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim vallahi sayende parfümüm değişcek galba, eşimde çok seviyor :)

      Sil
  2. iyi günlerde kullan nimo :)

    YanıtlaSil
  3. O kadar merak ettim ki kokusunu. Güle güle kullan kuzucum. Eminim ki oğluşun bile bayılmıştır hissediyordur. Ben en çok Givenchy'i seviyorum. Paylaşmak istedim. Aşırı derecede kalıcı ve bebek gibi kokusu var. Öperim çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım mutlaka denerim ama ben bebeksi şekersi şekerli kokuları pek sevemiyorum, onlar tam kardeşimin kalemidir kesin :)))

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)