MISSHA CO BO YANG BB KREM 50 ML *** YAĞLI CİLTLER İÇİN BB KREM ÖNERİSİ ***

7/10/2013 01:00:00 ÖS


Herkese merhabalaaarr!

Bu yazı fazlasıyla gecikti bir türlü sıra gelmedi ama iki arada bir derede fotoğraflarını çekmek adına zaman yarattım çünkü Missha Co Bo Yang BB kremi size anlatmadan geçmemem gerektiğine karar kıldım.




Missha 'nın BB Kremlerinde hemen hepsini denemiş oldum Co Bo Yang ile tanışınca. Bir tek Vita Nem olanı bilmiyorum çünkü bana göre hiç değil, nem takviyesi. Cildi zaten karma/yağlı olan ben yaz ile beraber X2 şeklinde yağlayan ve terleyen bir cilde sahip oluyorum. Co Bo Yang içerik olarak daha tedavi edici, onarıcı, renk eşitleyici hemde daha yoğun ve yağsız.


Ürün 30 Spf güneş korumalı. 2 numara Calm Beige bendeki rengi. Açık tenli olmama rağmen kusursuz bir bitiş sağlıyor. Ayrıca en önemlisi bu bb krem ginseng,cordyceps ve altın tozu içeriğine sahip. Silikon ve paraben içermiyor.



Benim şuan cildim ile ilgili pek sıkıntım yok. Hele ki bebekten sonra çok daha iyi olmaya başladı ve çok sık su içiyorum bunun da etkisi var. Fakat siyah nokta sorunum olduğundan kapatıcılığını onlar üzerinden yorumlayabiliyorum. Bence seviye olarak orta ve kapatma ciltte kalma süresi de iyi. tabii bu sizin cilt yağ durumunuzla alakalı. Başta söylediğim gibi yapı olarak cildi yağlı olanların çok seveceği derecede mat. Hatta takip edenler bilir benim bundan önceki favorim VİTA MATTE idi. O ürün uzun zamandır stokta olmayınca biraz araştırdım ki Co Bo Yang BB krem daha uygun yağlı ciltler için!

Nitekim bundan sonra BB krem macerası bitmiştir. Benim favorim Co Bo Yang BB kremdir. Eğer benim gibi yağlı bir cildiniz var ve iyi bir BB krem arayışında iseniz kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim. BURADAN alabilirsiniz!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

14 YORUM

  1. Denemeye değer desene :)) Benim de cildim yağlı o yüzden hangi bb krem olursa olsun üzerine pudra geçmeden makyajımı tamamlayamıyorum, günlük bile olsa :/ Umarım bu bb işe yarar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstüne tanımam. zaten bb krem deyince kore geliyor akla bu işin ilk mucidi onlar. benim favori markam ise Missha ve artık bu ürün.

      Sil
  2. Canım ben de sımdı yenı bı sıte kesfettım orda cesıtlı kore bb lremler var. bısı sorcam mıssha nın bu urununde de sılıkon ve paraben var mı kusum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım aldığın sitenin Missha resmi satıcı grubunda olduğuna global siteden bak. Onun dışındaki hiç bir ürüne kefil olmuyorlar sahte olabiliyor. Eğer aldığın ürün orijinal ise bu bbb kremde ginseng,cordyceps ve altın tozu var. Silikon ve paraben içermiyor :) Çok seversin eminim bir gün getiririm denersin :)

      Sil
  3. Cildim yağlı ama ben bu ürünü sevmemiştim pek. Garnier'in yeni çıkardığı Ambrie Solarie BB favorim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Garnier sevmiyorum canım içi bir dolu kimyasal dolu. Üstelik Garnier seviyorum bu yağlı diyorsun, arasında dağlar kadar fark var. Esas yapış yapış olan senin kullandığın. Sen Co Bo Yang kullandığına emin misin?

      Sil
  4. çok beğendim sende duruşunu, benim de cildim karma çok merak ettim alasım geldi:*

    YanıtlaSil
  5. nimo blogunu çok beğendim benim cildim de saçımda yağlı sanırım bunlara tam bir çözüm yok.siteni tam gezemedim ama eminim yağlı cilt için ve tabi benim geniş gözenekli siyah noktalarım için bir şeyler vardır.ahh bi de bu saç-cilt yağlanmasına tıp bir çare bulsa:)işin şakası tavsiye edeceğin şeyleri mutlaka deneyeceğim...başarılar...

    YanıtlaSil
  6. Missha'nın BB kremlerini denemek hiç nasıl olmadı ama bir çok övgü aldıklarını duydum. sende de güzel durmuş ;)

    YanıtlaSil
  7. Çok iyiymiş gerçekten,tam benlik! :)

    YanıtlaSil
  8. merhaba nimo yaklaşık 2 haftadır blogunu takip ediyorum hatta hergün bakıp eski yazılarını okuyorum. missha ile ilgili sormak istediğim bişey var geçen hafta burdaki yazılar ve başka bloglardaki yazılardan etkilenerek perfect cover serisinden aldm kapatıcılık çok güzel yüzümde de ağırlık yapmadı ama 30 yaşında olup halen sivilce çıkan bir suratım var ve gözeneklerim var.bugüne kadar garnier maybelline flormar gibi markaların bb kremini kullandım bunların içinde gözeneklere fondöten gibi dolmayan tek marka maybellinedi. ama onunda kapatıcılığı az. missha belli bir mesafeden bakınca süper ama yakından bakınca gözeneklerdeki turuncu partikülleri görebiliyorum. öncesinde nemlendirici de kullanıyorum. ama durum aynı. bu konuda bana bir tavsiyen olabilirmi. yüzümde sivilce lekelerinden kaynaklı kızarıklıklar var...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehra merhaba benimde gözenek problemim var ama uzuuuun zamandır kullanan biri olarak hiç böyle bir sorun yaşamadık. Misshanın astarları satılıyor. bb krem öncesi gözenekler için öneriliyor. İhityaç duymadım ben ama sen bu durumdan rahatsızlık duyuyorsan onları tavsiye edebilirim canım.

      Sil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Merhaba :) Bende bb krem araştırırken buraya düşenlerdenim :) Arkadaşlarda olduğu gibi benimde yağlı bir cildim var ve beni çok rahatsız ediyor. 18 yaşımda olmama rağmen daha hiç fondaten pudra krem vs birşey kullanmadım yüzüme, ilk kez alacağım için güzel ve yüzüme uygun kullanımlı bir ürün isityorum garnier nivea bir çok marka ve ürün var. Bu kore ürününe güvenebilir miyim ? Ya da yağlı cildime bir öneriniz var mı ?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)