ÜRÜN İNCELEME *** FLORMAR LIGHTS OF FLOWERS KOLEKSİYON - PRECIOUS LIP GLOSS LF42 ***

7/15/2013 03:00:00 ÖS

Flormar Lights Of Flowers koleksiyonundan allık, far ve mascarayı daha önce BURALARDA yazmıştım. Bugün ise koleksiyon ait bendeki son üründe sıra. bej, kahve kimine göre nude denebilecek tonda bir lip gloss olsun o zaman!




Yazın rujlarımı bile çok nadir kullanan ben lip gloss lara elim gitmiyor desem çok doğru olur. Hele bide yapış yapış olanlardan arkama bakmadan kaçarım. Flormar 'ın bu ruju çok kolay sürülüyor. Bunda fırçanın etkisi büyük. Rengi yoğun gibi görünüyor elimde çünkü ten rengim beyaz. Dudak rengimi iki kat yoğun uygulama sonucunda kapatabildim ve rengi alabildim. Ama kesinlikle yapış yapış değil, sevmiyorsanız gönül rahatlığı ile alalirsiniz. koleksiyonda başka renklerde var.,

Uygulanmış hali ise şöyle,




Beyaz tenli olsam bile dudak rengim çok acık değildir. Bu nedenle benden de esmerlerde renk çok belli olur mu diye düşünmekteyim . deneyenler varsa yazsın lütfen, fikir olur almak isteyenlere.

Ürün fiyatı 17.50 TL ve koleksiyon sınırlı üretimde. Eğere beğendiyseniz hemen bir Flormar mağazasına ışınlanmanız gerekebilir ;)

Nasıl buldunuz bu rengi?



Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. rengine bayildm sanada cok yakismis tatli hamiş

    YanıtlaSil
  2. sende renk cok guzel durmus ama bende bu tarz renkler olmuyor. güle güle kullan cnm.

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)