ÜRÜN İNCELEME *** YAĞLI VE SİVİLCEYE MEYİLLİ CİLTLER İÇİN GÜNEŞ KREMİ - BIODERMA PHOTODERM AKN MAT SPF30 ***

7/17/2013 10:30:00 ÖÖ

Günaydın!

Eee tam yaz sezonu, herkesler bi tatile kaçma halinde bende size ne zamandır yazacağım, fotoğraflayıp öylece bekleyen bir yazı yazayım didim. Bioderma yağlı ciltler için güneş kremi yapmış, yağlı ciltli kardeşlerim hepimize hayırlı olsun :)



Ben hamilelik sürecinde olduğum için başka bir ürün kullanıyorum ama bunu kardeşime pasladım. Bir kaç kez deneyimledim, kardeşimin de yorumunu aldım. Bana verilen yetkilere dayanarak bu yazıyı yazıyorum :)



Tüm güneş kremlerinin o yapışkan etkisi yok. Beyaz beyaz da yapmıyor cildi. Güneş koruması gün boyu dışarıda gezmek için yeterli, belki gün içinde bir kez daha tazelenirse iyi olur terlemeye karşı. Eğer yağlı cildinizden ötürü güneş kremi kullanamıyorsanız bu formülü seversiniz. Ciltte şahane yayılıyor ve uzun süreli kullanan kardeşimin deneyimi de sivilce yapmıyor olması.



Ürün 40 ml ve 47- 50 TL arası. Bazen sitelerde Bioderma kampanyaları da oluyor, o zamanlarda yakalanırsa ne şahane olur değil mi?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. Yazını okumadan önce ben de bioderma akn mat kullanıyorum diyecektim:) isabet olmuş ihihiiii. Çok severek kullandığım bir ürün.

    YanıtlaSil
  2. Bende normal gunes kremini kullanıyorum sevdigim bir urun

    YanıtlaSil
  3. guzelmis :) seneye alip denemeli :)

    YanıtlaSil
  4. La roche posay'inde akneli ciltlere özel bir güneş kremi var, onu da tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. ben biodermanın suyunu kullanıyorum cilt temizleyici makyaj çıkarıcı çok memnunum onu da tavsiye ederim, ancak güneş kreminin 50 faktörlü olanını kullandım hiç memnun kalmadım bende sivilce yaptı kardeşinize yapmamış gerçi ciltten cilde fark eder tabi ki ürünü kötülememek lazım neticede iyi bir ürün, pek çok güneş ürünü kullandım en memnun kaldığım benim de la roche posay oldu. lancome, coppertone wichy bioderma hepsini kullandım cildim çok hassas yanmayı da hiç sevmiyorum istediğim sonucu veren la roche yapısı biodermaya benziyor zaten sürüm olarak aynılar ancak cildimde herhangi bir soruna yol açmadı tavsiye ederim

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)