HADİ TATİLE! AMA ÖNCE TATİL BAVULUMDA NELER VAR BAKALIM MI? ***

8/26/2013 01:30:00 ÖS

Ben tatilden döneli neredeyse bi ay olacak ama fotoğraflarını çoktan çektiğim " tatil bavulu " yazısını hala yayına koyacak aralık yakalayamadım. Bu konuda yazı bekleyenler var, biliyorum. 
Noolur affola!

Bu sene tatile iki buçuk kişi olarak gittik. Bu nedenle çok farklı bir deneyim idi benim için. Tatil dediğin, kendini saldığın bir kaçamak. Ama ben ilk defa bir tatilimi, her aşamasına dikkat ederek geçirdim. Buna bavula koyduğum ürünler de dahil. O nedenle böyle bir yazı hazırlama niyetine girdim. bir hamile tatile ne götürür? :)


Hiç bi tatilime bu kadar özenle seçilmiş, bu kadar çok parça ile çıktığımı hatırlamıyorum. Güneş korumam, şampuanım, rimelim, parfümüm, bitti gitti! Ama bu sene durumdan farklı olarak çok kalabalığız. Peki neler vardı Nimo 'nun tatil bavulunda minik minik bakalım mı?



  1. İlk olarak bavul tercihimi merak edenler olabilir, bu en sevdiğim, keşke her gün kullanma imkanım olsa dediğim cubicik tatlış bavul çantam Piculet ! Çok rahat, çok kullanışlı ve çok şık, arayışta olanlar için %100 tavsiye edilesi :)



  2. Bir sürü makyaj çantam var aslında ama bu en sevileni! vamelya.com 'da daha nicesi var :)
  3. Uzun zaman sonra alışkanlığımdan vazgeçiren favori kokum tabii olmadan olmaz. markolay.com 'da parfümlerde özel fiyatlar var.
  4. La Roche Posay termal su. Kesinlikle elimin altında devamlı olması gereken bir alışkanlık halinde. Evde koca boyu var ama bu seyahat için mini boy. Bunu da eczanemizde.com dan alabilirsiniz.
  5. Lavera temiz içerikli roll-on deodorant. Hamilelik dönemi hele ki yaza geliyorsa müthiş bir terleme performansı gösteriyorsunuz. Bunu da roll-on olmadan atlatmak mümkün değil. piyasadakilerin çoğunun içinde müthiş kimyasallar var. Lavera 'yı tavsiye ederim, kokusu da muhteşem lilakutu.com dan temin edebilirsiniz.
  6.  Koca makyaj fırçalarımı almak yerine bu portatif, video ile burada ( tık tık ) anlattığım Missha fırça setini tercih ettim! Az yer kaplarken çok iş bitiriyorlar, misshashop.net 'ten ulaşabilirsiniz.
  7. Çok fazla makyaj yapmadım ama ola ki yaparsam diye yanıma aldığım bir ürün. Sıcakla beraber pek mümkün olmuyor ki ben bu sene x2 şeklinde bir ter akıtıyorum. Yine de içeriği fiyatı iyi bir pudra söyle derseniz, kapatıcılığını da seveceğiniz Physicians Formula Mineral Wear Loose Powder derim ben! Toz pudra kullanabilmekte önemli ama ;) Bunu da yine eczanemizde.com güvencesiyle satın alabilirsiniz.
  8. Ve hayatımın mascarası. O olmadan asla! Yeni Alber Elbaz tasarımlı dış ambalajı ile daha sevilesiiii! <3 p="">
  9. Loreal yeni çıkardığı Glam Shine rujları bu yaz çokça sevdim, çokça kullandım tatile ise sadece bu rengini götürmüştüm, çok fazla da kullanmadım zaten, hep unuttum hihihi :)



  10. Wellmax yüz temizleme ürünü daha çok yeni tanıştığım bir ürün. Evdeki mevcut olan bitince yerini buna bıraktı. Cildimi her sabah ve yatmadan önce mutlaka yıkama alışkanlığım var. Kışın bu durum sadece sabahları olsa da yazın mutlaka gece de çünkü sıcakla beraber cilt yapış yapış yada yağlı olabiliyor. İçeriği sabunsuz olması cildi kurutmuyor. Bu nedenle sevilesi, hafif bir ürün. lilakutu.com da bulabilirsiniz. Tavsiye ederim. ben çok beğendim.
  11. Heey, daha çok yeni yazdım burada ( tık tık ), yoksa okumadınız mııııı?
  12. Yukarıda 4. maddede yer alıyor. unutarak iki kere numaralandırmışım :(



   13. Eee deniz, güneş, her gün duş derken o güzelim saçlarınız ne oluyor. Aman bir şey olmasın! Hamilelik ile şampuan seçimimi Organix markaya dönüştürdüğümü yazmıştım daha önce. Fakat bu defa tatil için onarıcı, besleyici özellikte olan Hindistan sütü özellikli olanı yanımda götürüyorum. Götürüyorum ki hem korusun hem oluşacak mevcut hasarları düzeltsin! eczanemizde.com alışverişlerimden biri idi!
   14. Yine bir Organix! Uzun süredir severek kullanıyorum. Saç uclarım konusunda müthiş bir yardımcı çünkü. İnanılmaz güzel kokan, taramaya yardımcı onarıcı argan yağı serumu da yanımda.
   15. Yine bu durulanmayan sıvı krem alışkanlıklarımdan biri. Normalde içerik olarak kullanmasam iyi ama saç diplerime sürmediğim için sorun olmaz diye düşünüp kullanıyorum.



Ve tabii ki en önemlisi, güneş koruması!

   16. Hem güneşten korunup hem de bronzlaşmak artık bu yeni Bioderma ürünü ile mümkün. Hem güneşin etkilerinden yoğun oranda korurken sizi de süt beyaz bırakamamak için formüle edilmiş bir güneş fıs fısı! Aradığınız böyle bir şey ise dermomarket.com da %20 indirimde. Ben bunu 3. günden sonra öneriyorum yine de :)
   17. İlk günler, belki de tüm tatil boyunca hamilelerin, çocukların kullanabileceği, temiz içeriğe, yüksek korumaya sahip bu fıs fıs Sebamed 'in. Vücut için ne kullansam diye çok araştırdım hem fiyat hem performans olarak en yüksekte kalan bu koruyucu oldu. eczanemizde.com Sebamed kampanyası varken hiç te kaçırmadım.
   18. Ve yüzüm için tabii ki başka bir ürün tercihim oldu. Dermalogica 'nın kalitesi tartışılmaz. Öyle güneş kremlerini beklenti ve cilt tiplerine göre kategorize etmişler. Benim tercihim tüm kimyasallardan arındırılmış, nemlendirici, fondöten içine de karıştırılabilen bu koruyucu oldu. dermobakim.com 'da %20 indirimli satışta. Aynı serinin mat olanı da var, aslında cilt yapıma daha uygundu ama benim önceliğim içerik olduğundan Super Sensitive Shield tercih ettim!


İşte hepsi bu kadaaaar!

Biraz uzunca bir yazı oldu, umarım keyif almış ve işinize yaramıştır. Tatile çıkmayan yada tatilde olan herkese iyi tatiller. Dolu dolu bavullar, sağlıkla ışıldayan bronz tenler :)


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. Balayına giderken çantaya atmak istediğim şeyler vardı bir iki tanesini burada gördüm faydalı oldu yani :)
    Çok sağol tatlım eline sağlık ;)

    YanıtlaSil
  2. Güzel parçalar seçmişsin canım iyi ve güzel tatiller dilerim.. bu arada kıehls bb krem çekiliş sonucunu görmedim ben kim kazandı :/

    YanıtlaSil
  3. iyi tatiller...

    http://cemrelifestyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)