HAMİLE GÜNLÜĞÜ *** BEBEK ALIŞVERİŞİ - MİNİK SEVİMLİ ORGANİK GİYSİLER BOOBO ***

8/23/2013 01:00:00 ÖS

Eee artık hamileliğin son aylarında, 30. haftalarında olduğuma göre yavaş yavaş sosyal medya hesaplarımda paylaştığım Çıno baby 'nin kıyafet alışverişlerindeki olan önerilerimden bazılarını buraya da yazayım diyorum. 

İlk olarak yeni keşfim boobo ile tanıştırmak istiyorum. Site içinde organik olan " L' asticot " markasının ürünleri var. Zaten bebek kıyafetlerinde, özellikle erkek bebek kıyafetlerinde özeni arıyorsanız İtalyan, İngiltere ve İsviçre markalarına bakmalısınız. L' asticot ise İsviçre markası.


Ben boobo.com.tr 'den 3 parça aldım. ikisi yeni doğan kış için biri ise 3-6 aylık yazlık bir tulum.

Üçünün ortak özelliği organik üretim olması. Son zamanlarda yaygınlaşan bu " organik " kültürü bir trend mi yoksa sahiden yeni doğan için çok önemli mi derseniz bakın boobo bu konu da ne demiş,

Çocukların ciltleri yetişkinlere oranla 5 kat daha ince olduğundan, daha büyük bir risk altındadırlar.  Bağışıklık sistemleri henüz çok zayıf olan çocuklarımızın ağır toksin yüküyle baş başa bırakılmaması gerekmektedir.

Organik pamuk ürünlerde pamuğun işlenmesi ve mamul üretimi aşamasında böcek ilacı, suni gübre, toksik ve kimyasal maddeler kullanılmamaktadır. Ürünler hem çevre hem de hassas cilt dostudur. 
Organik pamuktan üretilen giysiler daha uzun süre dayanmaktadırlar.
Organik pamuk, konvansiyonel pamuğa göre daha yumuşak ve daha kalın bir pamuk olup; kullanımı ve yıkaması daha kolaydır.

“En değerli varlığımız olan çocuklarımız için her şeyin en iyisini istiyoruz” misyonunundan yola çıkan boobo; organik bebek ve çocuk kıyafeti üretimini ve kullanımını destekliyor.


Balıkları sever misiniz? Mesela capon balıklarını, biz çok severiiiz :)



Bu set yeni doğan set olarak geçiyor, bir şapka ve tulum ile tam kış bebekleri için ideal organik kalın bir kumaşı var. İçinde düşünemiyorum, allahıım! :)

3 aya kadar alttan açılan tulumların bebek için çok kullanışlı olduğunu duyduğumdan beri özellikle 3 aya kadar olan grubu bu şekilde seçmeye çalıştım. Bu uzun kollu tulumu ise bunu düşünerek ve tabii ki desenini çok beğenerek aldım.



Yine boobo 'nun en sevileni bu sevimli tuluma karşı koymak çok mümkün değildi. Vallahi alırken sadece modeli etken oldu. Başka sebebi yok, olmasına da gerek var mı, yine alttan açılan bu askılı tulum çok sevimli değil de? :)


Bebek alışverişi serüveni inanılmaz heyecanlı! İnanın çok uzun zamandır kendime kıyafet alırken artık hiç heyecanlanmıyorum hatta ilk hep bebek mağazalarını geziyorum.

Sevgili teyze, hala, dayı, anne adayları. organik ürünlerin hayatımıza yeni giren minik kalpler için trendten öteye önemli bir konu olduğunu unutmayalım ve mümkün olduğunda onlara cici alırken etiket okuyalım. boobo.com.tr 'ye de uğramadan etmeyelim çünkü sezon ürünlerinde %50 indirim var ! :)

Sizin favoriniz hangisi olduu? 


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. Lovely clothes
    I like their patterns!

    http://beautyfollower.blogspot.gr/

    YanıtlaSil
  2. ay cok sekerler ya insanın hemen evlenip doğurası gelıyor boyle gorunce:)
    organik olmalarıda cok iyi.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim, herkesi teşvik ediyorum vallahi sanırım :P

      Sil
  3. Hepsi çok keyifli seçimler,

    Tatlım malum bizim bebişler için kış gardrobu hazırlamak lazım.

    Kaban, tulum, hırka v.s ile ilgili de fikirlerini paylaşır mısın?

    Sevgiler,

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)