HAMİLE GÜNLÜĞÜ *** ÇATLAK KREMİ ÖNERİSİ LIERAC PHYTOLASTIL GEL ***

8/21/2013 01:30:00 ÖS


Daha önce başka bir çatlak kreminden bahsetmiş. hamileliğimin ilk 3 ay ayında sadece bebe yağı sonrasında 2 ay başka ürün kullandım. Lierac çok sık duyduğum ve önerilen bir marka olunca, denemeye karar verdim.


Phytolastil Gel bilinen, dünyada en çok tercih edilen hamile çatlak koruyucu kremi. Bu zamana kadar tüm denediklerimden farklı çünkü onlar olayın nem ile değil, deri altından tedavi ile olduğunu savunuyorlar.  Nem desteğinin ekstra olarak verilmesi gerektiği düşüncesindeler.

Çok mantıklı değil mi? Dışarıdan deriyi nemli tutmak ne kadar çatlamayı engelleyebilir?

Bende bunu düşünerek çatlak bakımımı değiştirdim.1 aydır Lierac Phytolastıil Gel krem kullanıyorum.


Çatlak işine ve ürün içeriğine bilimsel olarak bakarsak şöyle bir denklem çıkıyor ortaya,

Fibroblast hücresinde yaşanan değişim ana etken. Kaçınılmaz hormonal faktörler nedeniyle fibroblast hücresi daha az kolajen üretmeye başlıyormuş bu süreçte. Ciltteki elastin oranı da bu sebeple azalıyor.. Yeni sentezlenen kolajen ve elastin lifler daha ince ve kırılgan oluyor. Lierac Phytolastilin içeriğinde bulunan al kamelya özleri, ata kuyruğu özü ve sarmaşık özü sayesinde hücre yenilenmesine yardımcı olarak bağ dokusunun fizyolojisini düzenliyormuş. Cildin elastikiyetinin tekrar kazanılmasına yardımcı olarak, yeni liflerin üretimini teşvik ederken düzenli kullanım sonucu çatlak izlerinin azalmasını sağlıyor. 

Yapısı jel olduğundan, yapış yapış his yok. 10 dk içinde cilt tarafından " hoooppss " diye emiliyor.


Bide bu Lierac ürünlerinde beyaz kapak ve altın kapak farkı, orijinalliğine dair şehir efsaneleri dönüyor. Beyaz olanda altın olan kapakta orijinal ve içerikleri aynı. Kimi forumlarda altın kapaklı daha iyiymiş gibi yazılar var, her ikisi de aynı, farklı zaman üretimleri olduğundan bazen beyaz kapaklılara denk gelebilirsiniz.

Lierac Phytolastil Jel tekli ,ikili ve üçlü avantaj setleriyle eczanelerden alabilirsiniz. ben oturduğum yerden iyi fiyata almak isterim derseniz dermobakim.com u öneririm :)

Günde bir kez, düzeni bozmadan kullanmaya devam. 

İçinizde bu ürünü hamileliğinde kullanan varsa yorum beklerim!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. bende lierac kullanıyorum, aynı zamanda sebamed bebe yağı da aldım fakat onu en fazla 2 kez sürmüşümdür. bu dönemde hangi ürünleri kullandığımla alakalı bir yazı da ben hazırlıyordum... açıkçası benm ürün hakkında ansiklopedik bilgim yok :) herkes lierac kullan dediği için almıştım.... iyi de yapmışım :)

    YanıtlaSil
  2. aaahh ah diyesim geldi bir anda. Vallahi moral bozmak gibi olmasın da canım eğer çatlayacaksan yapın müsaitse ne yapsan boş ben de gayet düzenli bunu kullandım üstüne envai yağı da ama ne yazık ki çatlamanın önüne geçemedim. yani yapın eğilimli ise çatlasan da patlasan da çatlıyosun :)sonra o çatlaklar için çözümler arıyosun ve fakat hiçbir şey o çatlakları da geçirmiyor. Bir de derler annenizde çatlak yoksa büyük ihtimal çatlamazsınız diye o da koca bir yalan benim annemde en ufak bir çatlak yok ama ben maşallah bu kuralı da itinayla yıkmayı başardım. Sana bol şans diliyorum umarım şanslı gruptansındır.

    YanıtlaSil
  3. bende katiliyorum DenizDenNerde´nin yorumuna,Bende kullandim ama inanki hic bir faydasi olmadi ve kimsede olmuyacak.Hepsi para tuzagi sadece bir cagresi var oda "ufak bir estetik ameliyati" Suan yaptirmayi düsünüyorum. Cok yakinda doktorla olan randevuya gidecegim.

    YanıtlaSil
  4. buda dahil olmak üzere birsürü ürün kullandım, annemin vucudu harita gibi bende ona benzemeyeyim istedim. Sonuç koca bir sıfır neyazıkki:( Cilt yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum tamamen önüne geçmek imkansız ama bu ürünlerle azaltmak yada çatlakların daha derin olmasını önlemek mümkün olabilir. Belkide hiçbirşey kullanmamış olsaydım çok daha fazla çatlardım diye düşünüp kendimi teselli ediyorum..

    YanıtlaSil
  5. Kızlar ben bunu ilk yazımda yazmıştım zaten elbette öyle vucutla alakalı ama böyle diyerk yalnış yönlendirme yapmayalaım. Hiç kullanılmadığı taktirde inanın bana o mevcut olanların iki katı olacak, kaşıntılar olacak, daha derin çatlaklar olacak. Bu tarz ürünlerle en azından bunun önüne geçiliyor. Zaten hiç biri %100 ü vaadetmiyor her bakım ürünü gibi. Biraz beslenme, düzenli kullanım ve deri tipi ile alakalı. Ben kullandım işe yaramadı diye genellemek hata sizde yaramayan başkasına yarayabilir. Olaya böyle bakmayın. ve her anne adayı bu süreçte kendine bakmak, vucudunu tanımak ve korumak için bir bahane buluyor. daha ne? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HİÇ YANLIŞ YÖNLENDİRME YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM. KULLANDIM VE YORUMUMU YAZDIM. OKURSAN ZATEN AYNI ŞEYLERİ YAZMIŞIZ. BENDE BU TARZ ÜRÜNLERİN ÇATLAKLARIN DERİNLİĞİNİ VE SAYISINI AZALTTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM AMA KİMSE BOŞUNA BEN HAMİLELİĞİM BOYUNCA KREM KULLANDIM HİÇ ÇATLAMAYACAĞIM DİYE DÜŞÜNMESİN HERKESDE AYNI ETKİYİ GÖSTERMİYORLAR NEYAZIKKİ.. UMARIM TÜM ANNE ADAYLARI HİÇ ÇATLAMAYAN O ŞANSLI KESİMDEN OLUR..

      Sil
  6. yok canım ben elbette ki hiçbir şey yapılmasın demiyorum zaten gayet kokoş bir insan olarak normal hayatımda bile 85 çeşit bakım ıvırını kullanan biri olarak böyle bir şey söylemek bana ters :) ama bunu ben, gayet kendime baktım bu ürünleri kullandım niye bu kadar çatlak oldu diye çok hayal kırıklığı yaşamıştım o yüzden diğer insanları olabileceklere hazırlamak için söyledim. bir de maddi durum elverişli olmayıp bu kremleri alamayanlar çok da üzülmesinler doğal yağlarla vs rutin bakımlarını yapsınlar onlarda yeterince işe yarar bence.

    YanıtlaSil
  7. Hamileligim suresince her banyo sonrasi zeytinyagi ve badem yagini karistirip surdum Allaha cok sukur karnimda ufacik bi cizik yok ins. sizde de olmaz...

    YanıtlaSil
  8. kızlar yapmanız gereken sadece susam yağını kullanmak doğum sonrası yibe mevcut çatlaklarınız varsa mustelanın ürünlerine bakın oluşan çatlakların giderildiğini görüceksiniz çatlamaktan korkmayın etetikte olmayın mustela diorum susuyorum gidin bakın sitesine?

    YanıtlaSil
  9. Mhb arkadaşlar bu ürünü ben hiç kullanlamadım iki defa sordum toprak toprak oldu durduğumuz jel aldığım eczaneye söyledim getir bi bakayım dedi fırsat bulundu götüreceğim kullanmadım hiç beğenmedim yazık verilen o paraya

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)