MAĞAZAYA GİDELİM *** PRONAİL SHELLAC KALICI OJE UYGULAMASI ***

8/02/2013 10:30:00 ÖÖ


Merhabaaa herkese !

Hafta bitti, çok mu sıcaktı yoksa bana mı öyle geliyor kestiremiyorum artık :/ Çünkü hep çok sıcak, poof!


Bugün iki hafta kadar önce ProNail şubelerinde yaptırdığım kalıcı oje Shellac uygulamasını yazıcam. İnanılmaz soru, ilgi görünce bu hafta içi yeniden yaptırmaya gittiğimde fotoğraflarını çektim.



Shellac uygulaması ProNail şubelerinde, uzmanlar tarafından yapılıyor. İşlem el için yarım saat ayak içinde yine yarım saat sürüyor en fazla. Kadınların ortak sorunu olan tırnak kırılması, oje soyulması, tırnak sararması ve manikür, pedikür sonrası oluşabilen tırnak zedelenmeleri CND’nin geliştirdiği mucize hybrid oje formülü Shellac ile tarihe karışıyor. Formaldyhde, Tolune. DBP gibi tırnağa zararlı 3 kimyasal maddeyi içermeyen Shellac 3 Free’nin sihirli formülü ile tırnaklar hem sağlıklı, hem güzel bir görünüm kazanıyor. Shellac ile tırnaklar, 14 gün boyunca mükemmel parlaklığını kaybetmeden kusursuz bir görünüm kazanıyor.






Bu çıkmayan oje ile ilgili en çok merak edilen şey hava su geçirgenliği, Abdesti etkiler, tırnakları sarartır mı durumu. Oysaki CND Shellac tırnağa hava ve suyu geçirebilen ve tırnağa süper tutunma özelliğine sahip olarak tırnak koruması ve güçlendirilmesi için icat edilmiş özel bir oje formül.Oje gibi kolayca sürülür
Protez tırnak gibi dayanıklı ve mükemmeldir
Tırnak törpülenmeden bir kaç dakikada uygulanır
Tırnağa zarar vermeden özel losyonu ve ısı bantları sayesinde tırnaktan kolayca çıkarılır. Üstelik özel çıkarma solüsyonu tırnakta mevcut sararma ve çizgileri de tedavi ediyor. İlk kullanım sonrası bile farkı fark edeceksiniz. İkinci-üçüncü de ise daha daha belirgin beyazlık oluşuyor.

Ben ilk olarak tatile giderken yaptırdım el ayak. Tırnaklarımı kısaltıp küt yapmıştık french için. Döneli 10 gün oluyor ayaklarım hala taze fakat tırnaklarım çabuk uzadı ellerimde. Bu nedenle yenilemek için Çarşamba günü bir daha gittim. Özel solüsyon ile tırnağı sarıp çıkarıyorlar. Zahmetsiz, basit bir işlem! Bu ilk yapılanlar. Yüzük parmağıma da tatil hediyesi efect yaptılar. Çok tatlılar :)




Bu da çıkarılırken ve yeni yapılan shellac french ojem.



Günlük kullandığınız tüm ojelere göre daha sağlıklı ve zahmetsiz diyebilirim.
Ben Beşiktaş şubelerine gidiyordum önceden fakat kapanınca Metro City tercih etmeye başladım. Amerikan manikür ( geri itme ) işlemi de yapıyorlar, kesmeden en sağlıklısından. hele pedikür uygulaması fokur fokur spa ürünleri ile enfes!  Oranın fiyatları ise şu şekilde.


Pronail sitesinden tüm şubelerini görebilir, indirim kuponu satın alarak gidebilirsiniz.

Ben çok ama çok memnunum. Özellikle şu dönemlerde. Kesinlikle verilen parayı hak eden bir uygulama.  
Dediğim gibi bilim bir harika dostum ! :)

İçinizde deneyen var mıı?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. Çok harika gerçekten güle güle kullanın bende uzun zamandır istiyorum ama cesaret edemiyorum. Ojeleri kuruturken bir makinaya fln sokuyorlar mı elleri? Bir de hamilelikte bi zararı olur mu diye tedirginim bende ama siz yaptırmışsınız demekki bir zararı olmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makinaya sokuyorlar evet ama makina ısı vermiyor ışınlar ile kurutuyor canım makina mı korkutuyor seni, hiiç korkma.

      Aslında hamilelikte daha ok tercih edilebilir bir uygulama kesinlikle tavsiye edilir, denemelisin!

      Sil
  2. Harika bir yazı olmuş bilgilendim sayende :)

    YanıtlaSil
  3. su ve hava gecirdigini okudum abdest gecirir mi?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)