TATİL ÖNCESİ MİNİ ALIŞVERİŞ *** ECZANEMİZDE.COM ***

8/12/2013 12:30:00 ÖS

Uzunca bir zaman sonra, tatile çıkmadan önce kalan son bir kaç eksiğimi eczanemizde.com 'dan yaptım. Sosyal medya hesaplarımı takip edenler bilir ki zaten bu alışverişimi geldiği gibi paylaşmıştım. Ama soranlar oldu ve ben de bu kampanyadan haberdar olmanızı istedim.


Şu an sitede bir çok üründe kampanya var ama tatile çıkmayı düşünüyorsunuz güneş koruma ürünlerine bakmanızı öneririm. Özellikle Sebamed ürünleri hem hediyeli hemde indirimli.

Ben güneş korumamı çocuk serisinden Baby Sun Sprey 50 spf yi seçmiştim. Bunun nedeni tamamen çocuklar için formüle edilen içerik. Hamile veya emziriyorsanız çocuğunuz dışında sizlerde kullanabilirsiniz. Sebamed güneş koruma ürünleri alanlara üstelik Sebamed roll-on da hediye!

Ben ise eczanemizde.com dan şunları aldım.



Alışverişimi tamamladıktan sonra siteyi arayarak siparişime numune ürün eklemelerini söyledim. Özellikle tatile çıkacağım için mini boy belli başlı ürünlere ihtiyacım vardı ve onlarda ellerinde sadece Sebamed ürün testerları olduğunu söylediler. Kargo elime ulaştığında ise çok mutlu oldum, yine bir eczanemizde.com klasiği, hızlı kargolama, güler yüzlü hizmet ve testerlar.

Aldığım ürünleri teker teker kullandıkça yorumlamak adına yazacağım. şimdilik genel bir alışveriş postu olarak şurada dursun bu yazı. 

Sebamed Baby Sun güneş korumayı BURADAN ,
Organix Hindistan Ceviz Şampuanı BURADAN ,
Physicians Formula Mineral Pudrayı BURADAN  satın alabilirsiniz!

Siz en son ne aldınız?  ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. Bu tester sana özel olmuş biraz Nimocuk :) Son 2 alışverişimde özellikle istememe rağmen hiç tester yollanmadı çünkü.
    Mutlu günlerde kullan sen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım neden bana özel olsun arayıp sipaiş numaramı söyleyip istedim, notları pek bakmadıkları olabiliyor. Eski eczanemizde.com yazılarıma da bakabilirsin hiç numune gönderimi olmamaıştı bana ellerinde olmadığı oluyor istediğimde, şuan ellerinden bunlar varmış göndermişler, bana da ilk kez yani.

      Sende arayarak teyit edersen daha sğlıklı olur bence...

      Teşekkürler.

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)