ÜRÜN DENEYİMİ *** EEOSE YAVAŞ UZAYAN SAÇLAR İÇİN ŞAMPUAN ***

8/19/2013 10:30:00 ÖÖ

Merhabalar herkese.


Haftanın ilk günü size harika bir ürün anlatmaya geldim. Eminim ki her kadın dönemsel olarak saç dökülmeleri yaşıyor. Ama dönemsel durumlar harici sürekli yaşayanlar, saç uzama hızı vasat olanlar var aramızda. Benimde en sık aldığım sorulardan biri " saçımı nasıl daha hızlı uzatabilirim? " oluyor.

Geçen sene eeose kirpik uzatıcı ürün deneyimlerimi yazmıştım. Sonuçtan memnun kalıp, hafta hafta fotoğraflamıştım. Bir sene sonra eeose yepyeni bir ürün çıkartmış aynı mantıkla bu defa saçları hızla uzatmayı beslemeyi hedefliyor.





İçeriğindeki saçı uzatmaya yarayan PEPTİDE COMPLEX & GP4G & PHYTOCOMPLEX mucizesi! Kaş ve kirpik uzatıcı üründeki içerik ile benzer. Yavaş uzayan saçlar için yeniden formüle edilmiş. 


Tüm saç tipleri için uygun olan bu şampuanı daha etkin sonuç almak adına her gün kullanmak gerekiyor. Zaten 300 ml olduğundan epey süre gider. Mesela benim saç uçlarım kurudur buna rağmen nem de sağladı. Yağlanma, ağırlaşma da yaşamadım. Hem saçın hızlı uzamasını sağlarken dökülmeyi de bayağı kontrol altına alıyor. 20 gündür düzenli olarak kullanıyorum bu süreçte saçlarımda gözle görünür uzama var. Tabii daha etkin sonuç için 1 ay gerek. Artık saçlarımı boyamadığım için farkı fotoğraflamak istedim ama ne yazık ki boya olmadığından mümkün olmadı.

Dermatolojik olarak test edilmiş Eeose Şampuanı eczanelerde yada kendi sitelerinden buradan 34 TL' ye alabilirsiniz. 

Yavaş uzayan, cansız ve dökülen saçlarınız varsa bu can sıkıcı durumdan kurtulmak adına daha ne bekliyorsunuz, hemen deneyin!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

11 YORUM

  1. Ouf, hep ihtiyacim olan seyler sadece TR'de satiliyor :\ :(

    YanıtlaSil
  2. Nimocum yine harika bir ürünle karşımızdasın :) Tam da saçımı kestirip pişman olduğum şu dönemde bu şampuanla karşılaşmak eminim en çok bana iyi gelmiştir :)) Ben eczaneye gidiyorum hadi görüşürüz :D

    YanıtlaSil
  3. Bi halta yaradı mı? Foto koycakmısınız?

    YanıtlaSil
  4. en etkili hızlı saç uzatma yöntemi biotin,msm,silica üçlüsüdür.Tablet halinde değişik markaların ürünlerini bulabilirsiniz.Ben Solgar'ı tavsiye ederim şahsen.

    YanıtlaSil
  5. Selam arkadaşlar saçlarımın uzaması ve dökülmeyi önlemem için Bıoblas sarmaşık özlü şampuanı kullanıyorum. başlangıçta inanmamıştım ama gerçekten çok etkili. dökülmeyi önlediği gibi yeni saçlarımın çıkmasına da yardımcı oldu. çok memnunum ve herkesin kullanmasını tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  6. Saclarimin ucundan aldirayim dedim maf etti kadin saclarimi ve duzeltireyim dedim kisacik kesti kuafr pisikolojm cok bozuk ltfn yardim edin nasil uzaticmmmmm

    YanıtlaSil
  7. arkadaşlar bendende bi tavsiye sizee ben çok memnun kaldım ve sonuc aldımm sürekli sarı ve kaynak kullandıktan sonra saclarm artk kopma noktasına geldii bi arkadaşmn tavsiyesiyle bitkisel bi şampuan aldım markası otacı ve içine badem yağı kattım birazda camterebenti koydum ve saclarm 2 ayda toparladı ve uzamaya başladıı bitkisel şampuan ve badem yağı bu ikili saclarımı toparladı birde ısırgan özlü olanını kullandınızmı farkediceksinizz uzamayı ısırgan otunun saca faydası bilinir zaten yada dustan önce badem yağıyla bütün saca masaj yapıp 1 saat bekleyip yıkayın ve bunu hafta 3 defa yapınn badem yağı sacı cok besliyor ve uzatıyorr ;)

    YanıtlaSil
  8. icinde sodium laureth sulfate var ve bu daha cok saclari doken ve surekli saciniza surdugunuzde sacinizi kurutacak bir madde bu yuzden bu urune karsi biraz tereddutluyum

    YanıtlaSil
  9. merhaba Nimo,

    ben duru. bende bu şampuanı almakla almamak arasında çok kaldım, senelerden beri saçlarım uzamıyor. hala kullanıyor musun? saçların ortalama kaç cm uzatı? şimdiden cevapların için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  10. Merhaba.bende bu urunu eczacinin tavsiyesiyle aldim.cok satmislar.olumlu yorumlar varmis. Siz bunu haftada kac kere kac gun arayla kullandiniz? Haftada Iki gun sacimi yikiyorum. Bir gunu keterol kepek sampuanini kullaniyorum. Yani diger gunde bunu kullansam.haftada bir gun az mi olur. Keterolle beraber de kullanayim mi yoksa?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)