ÜRÜN İNCELEME *** PHYSICIANS FORMULA PH MATCHMAKER BRONZER ***

8/23/2013 10:30:00 ÖÖ

Günaydınlar!

Hem içeriğini, hem amblajlarını, hem ürün çeşitlerini çok sevdiğim bu yazın benim için en sevilenlerinden olan Physicians Formula'nın pH Matchmaker Bronzer anlatmak istiyorum.


İçeriğinde paraben gibi kimyasalların olmayışı önemli bir etken şu an için, ama asıl rengi, kalıcılığı ile de tercih etme sebebim.




Belli belirsiz altın yansımalı, hafif aydınlık veren, hemen her cilde uyacak koyulukta olan bu bronzer, minicik bir uygulama ile harika sonuç veriyor. Ben bronzer seçerken en çok turuncumsu olmamasına dikkat ediyorum. Physicians Formula'nın pH Matchmaker kahve tonlu, doğal görünüm veren on ikiden vuruş ürünü benim adıma. Naturel ve Bronzer olarak iki rengi var. Bende Physicians Formula 'nın başka pembe tonlu bir allığı olduğundan bu tonu seçmiştim.


Physicians Formula'nın pH Matchmaker Bronzer dermomarket.com ta bulabilirsiniz. Ayrıca internet alışverişi yapmayan hemen her eczanede artık bu markayı bulmak mümkün. Hatta gidin standını mıncıklayın, harika ürünleri var !


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Duruşunu beğendim aslında kutusuda çok güzeeel :)
    altın yansımalı şeyleri seviyorum ben,kesinlikle zariflik katıyor.
    yazı çok güzel olmuş :*
    moda bloguma beklerim
    shinebrightlikefashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle, bu marka ambalaja çok önem veriyor ee güzelde oluyor :)

      Sil
  2. konuyla cok alakasız bır yorum olucak benımkı canım .hamılelık postlarını ozellıkle daha bır dıkkatlı okuyorum bende 3 gun once hamıle oldugumu ogrendım ve alışmaya calısıyorum bu dusunceye duyguya.sankı daha cok erken bakamıcam falan fılan ıcımde fırtınalar korkular allah yardımcım olsun.sendede boyle degısımler olmusmuydu canım artık sen bayagı yol aldın kocamann olduu bebısın darısı bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaay ay inanmıyorum!

      ne güzel ne taze, bir haber bu! :) ne mutlu sana :)

      Ama korkmak için erken daha şimdiden başlarsan önünde kocaman bir süreç var, mahvolursun. neden korkuyrsun ayol harika bir 9 ay seni bekliyor. Önce bunu düşün daha doğmasına ohooo çok var. tadını çıkar nolur :) Son aylar bol bol düşünürsün bunları :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)