ÜRÜN İNCELEME *** YVES SAINT LAURENT VOLUME EFFET FAUX CİLS BABYDOLL MASCARA ***

8/12/2013 10:30:00 ÖÖ

Merhaba yeni hafta, merhaba herkes. Bayram dönüşü benim için tatilden çok bu sene ilk kez çok yorucu idi. Artık bir süre ayakta kalmak, arkası rahat olmayan koltuklar vs beni çok yoruyor. Hem çok keyifli bu süreç yaz sıcağı da eklenince biraz zorlaşıyor.

Sizin bayramınız nasıldı?

Bugün son zamanlarda pek beğendiğim YSL en yenilerinden " Babydoll" anlatmak için burdayım. Bir aydır benimle fakat yorumlamak için, kıvamının zamanla alacağı hali, kuruma süresini gözlemlemek için denedim güzelmiş demek istemedim. 



YSL ambalaj şıklığını her zaman ki gibi korumuş ve altın renkte çok şık bir ambalaj yapmış Babydoll için. Bu mascara "grafen" adı verilen karbon atomundan esinlenerek tasarlanmış. Bu yüzden 24 saat akma, bulaşma yapmıyor, kirpiklere sağlam tutunuyor. Fırçası ince kıl, tarak fırçalardan. Ki bu tip fırçalar ya çok iyi ya tam vasat oluyor. Babydoll benden tam puan aldı!


Görselde mascara ve mascara olmadan aradaki farkı daha iyi gözlemleyebilirsiniz.


Uzun süre kalıcı olması, formülünün kurumaması, kirpiklerimi birbirine yapıştırmaması ve tüm bunların yanında dolgun ve siyah görüntüyü sağlaması ile benim gönlümü feth etmesi için yeterli. 


Üstelik bu mascara daha büyük ve belirgin gözleri vaadediyor. Fiyatı ise 79 TL.

İçinizde bu mascarayı deneyen var mııı? Nasıl buldunuz?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 YORUM

  1. çok güzel görünüyor, iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. kokosh girl yarışması sayesinde kullanma şansına kavuştum ve çok memnunum sürümü çok kolay elastik bir fırçası var tektek ayırıp uzun gösteriyor ve kokusu da hoş

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)