BEBEK ALIŞVERİŞİ *** HEDİYE ÖNERİSİ - PRETTY RUFFLE - ***

9/27/2013 04:00:00 ÖS

Hediye almak kadar güzeli yok! İşte bu duyguyu çok iyi bilen biz çevremizde birine hediye götürürken ne kadar özenli davranıyoruz. Hele söz konusu bebek ise ben hep böyleyim. kendi bebeğim şurada dursun çevremdeki arkadaşlarımın çocuklarına çok tatlı şeyler almışlığım, keşfetmişliğim vardır. Bebek kıyafetine para verirken cüzdanım hiç yanmıyor benim, sakinleştirici özelliğimi vardır nedir? :D

Pretty Ruffle yaratıcısı, Çınar bebek için öyle güzel ciciler yapmış ki, sanırım el emeğine dünyalar bedel biçseniz o özelliğini karşılamıyor hiç bir zaman. Tüm kıyafetleri makinada yıkarken düşünün ki bunları atmaya kıyamadım bu halimde elimde yıkadım, çünkü gerçekten özel!


Hep anne-kız takımları görüp derin bir ahh çekerdim ki Pretty Ruffle bizim için takım bir ikili yapmış Oğlumun body kravat ile bana bir yaka yapmış. Hatta ben geçenlerde oğlumu bekleyemeden bu ciciyi beyaz bir elbisemde kullandım bile !


Ve bir de elinde keçe ile işlediği " Çınar " yazılı body!


Özellikle babamız bunu çok sevdi. Tutturdu hastahanede bunu giysin diye. Yahu olmaz, büyük bu diye diye zor ikna ettim. Adamlar çok anlamıyor bu işlerden ama buna rağmen onun bile ilginizi çekti. Pretty Ruffle böyle kişiye özel tasarımlar yapıyor. Hatta onlar her ismin bir hikayesi olduğuna inanıyorlar! Çalışmalarına İnstagram da " pretty ruffle " isim ile ulaşıp inceleyebilirsiniz!

Velhasıl amacım hem teşekkür etmek hemde bebek hediyesi düşünüp, orijinal ne alınır bilmiyorsanız bir adres vermek. her zaman hatırası olan, özel ürünler yıllar geçse de unutulmaz.


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

5 YORUM

  1. güle güle kullanın çok şekerler .))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,

    Ben de yeni doğan bebeklerin ismini, doğum tarihini, saatini, kilosunu ve boyunu işleyerek yastık yapıyorum. Çınar bebek doğduktan sonra bir tane de sizin için yapabilirim :)

    Orijinal hediye arayanlar olursa diye adresi şurda:
    http://emeksensin.com/ephtalia/cocuga-ozel-yastik-112230?ref=dCegy32uBwbvoK2TBe1Ob08Z

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bernaa merhabaaa harika işlerin var çok yaratıcı ve emek verilmiş bu tarz işlemeleri zaten seviyorum ama fikir olarak ne güzel bir hatıra olur :)

      Sil
  3. Kravatlı olan inanılmaz şirin görünüyor, sağlıklı, güzel günlerde ufaklığa giydirmen dileğiyle :)

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)