CİLT BAKIMI *** CYRENE BIO COSMETIQUES ALOE VERA TONİK ***

9/10/2013 01:30:00 ÖS

Bebeğim cilt bakım rutinimi ciddi anlamda değiştirdi. Bu değişim aslında hiçte kötü olmadı. Artık ürün alırken içerik okuma bir hastalık haline gelse de genelde tercihlerimden çok memnunum. Hani hiç " ooff şunları kullanmak zorunda kalıyorum ya :( " gibi bir mutsuzluğum yok. Aksine doğala yakın ürünlerin cildime artıları da oldu. Tabii bazı kullanmayı özlediğim şeylerde olmuyor değil. Bu süreçte, hiç kullanmamak yerine rutini değiştirenlerden oldum ben. Mesela toniklerimden hep çok memnundum ama içinde bir iki tane bebeğime geçebilecek maddeleri görünce doğal arayışına geçtim. Karşıma şahane bir tavsiye çıktı ki çok sevdiğim Aloe Vera mucizesi,


Cyrene markası genel anlamda bir doğal ürün çeşitliliği sunuyor aslında. Benim ihtiyacım olan tonik tercihim oldu. Açıklamasında " kan dolaşımını hızlandırıp, gözenekleri sıkılaştırması ve alkol içermemesi ile.gönlümü aldı. 


Lilakutu 'daki açıklamasında bakın ürün hakkında üreticiler ne demiş,

Aloe Vera yüz bakım toniği cildinizi besler, yeniler ve yaşlanma etkilerine karşı savaşır. Yüksek oranda su tutma özelliği sayesinde cilde hidrasyon etkisi yaratarak cildi nemlendirir. Kan dolaşımını aktive ederek yeni hücre oluşumunu tetikler. Vitamin, amino asit, mono sakkarid ve polisakkarid açısından zengindir. Düzenli kullanım sonucunda cildi sıkılaştırıcı ve cilt elastikiyetini arttırıcı etkileri vardır. Tüm cilt tipleri için uygundur. Paraben, Boyar Madde, Etil Alkol ve Esans içermez. Güneş yanıklarında cildi ve vücudu sakinleştirmek için de kullanılabilir.

Cildinizi kurutan, geren tonikleri unutun. Bu ürün cildi bambaşkalaştırıp, yumuşacık yapıyor. Temizlik, sterili andıran bir kokusu var beni hiç rahatsız etmedi. Koyu renkli bir ürün olunca pamuğa gelen kiri, kalıntıları pek ayırt edemiyorsunuz. 

Lilakutu ürünü buz kalıplarına döküp detoks yapmamızı önermiş. Donduktan sonra cilde harika bir kan dolaşım masajı ve bakımı oluyor. Ben denedim. Eğer alırsanız şişenin bir kısımını böyle değerlendirin. gerçi önümüz kış, havalar soğuyor ya, neyse...


İçeriğe önem veren, hamilelere, emziren annelere ve tabii ki herkese tavsiye ederim. 19 TL gibi de çok uygun, alınabilir bir fiyatı var. bu linkten daha fazla inceleyip, satın alabilirsiniz!



RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

9 YORUM

  1. Ne guzel bir fikir bu boyle ! :) Bayildim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diimii ama, amaç deri altından dokulara ulaşmak ise buzdan daha etkili bir yöntem olur mu kan dolaşımı için ;)
      Öperim!

      Sil
  2. cıldı cok problemlı bırı olarak artık ne kullanacağını sasırmış durumdayım ...mucıze dıye bırsey varmı nımo ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mucize sensin.

      Doktora giderek başla hemen eğer böyle tabir ediyorsan canım.

      Sil
  3. özellikle paraben ve boyar madde içermemesi çok güzel, en kısa zamanda deneyeceğimdir. teşekkür ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle...

      Aslında çok dikkat etmediğimiz ama çok önemli bir konu bu. Rica ederim, seve seve =)

      Sil
  4. paraben ve boyar madde içermemesi süper!
    hamile veya değil, her kadının artık içerik okuması şart oldu, zira meme kanseri tümörlerinde paraben bulunuyor, ve son tıbbi araştırmalar da kadınlara özel kanserlerde paraben ve soyanın çok etkisi olduğunu ispatlar nitelikte.
    o yüzden hamilelikten sonra da bu rutinlere devam etmeniz dileğiyle, öneri için de teşekkürler. denemek lazım ^.^

    YanıtlaSil
  5. fiyatı sanırım 19 lira belirttiğin sitede,sanırım yanlış hatırladın :) teşekkürler önerin için :)

    YanıtlaSil
  6. Harika bi öneri olmuş bu, hamileler için tabiki önemli bazı ürünleri kullanıp kullanmamak ama artık hepimiz cildimizin değerini bilmeliyiz ;) Teşekkürler nimo...

    endlessharing.blogspot.com

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)