DSHOPPİNG HER EVE LAZIM TAVSİYE MELEĞİ OLDUM, STÜDYOYA UÇTUM ***

9/17/2013 12:30:00 ÖS

Herkese iyi haftalar diliyorum. hafta sonu nasıl geçti, neler yaptınız? İstanbul 'da olanlar bebek şenliğine gidildi mi? Ben bu defa pek keyif alamadım açıkçası çok karışık geldi, belki de son gün gittiğim için olabilir :/

Siz de durumlar nasıl, neler yaptınız?

Bugün yine bir öneri ile geldim. Bu defa işin içine girdiğimden söylüyorum işini keyifle yapan bir ekip dshopping ekibi! Geçtiğimiz haftalarda Tavsiye Kanalı'nın dshopping  ile Her Meleğe Lazım Kampanyası için Tavsiye Kanalı ekibinden Neslihan ile çekimlerin yapıldığı stüdyoyu ziyaret ettik. Keyifli  iki saat geçirdik. 
Tavsiye Kanalı ne derseniz bir WOMM (ağızdan ağıza pazarlama) ajansı. Kendi ilgili alanınıza giren ürünleri deneyip, yaşadığınız deneyimi www.tavsiyekanali.com kampanya sayfasında diğer meleklerle paylaşıyorsunuz. Çok eğlenceli bir konsept kesinlikle üye olup deneyimlemenizi tavsiye ederim, ben de bir Tavsiye Meleği'yim :)

" Her Eve Lazım " konseptini, tanıtım reklamlarına denk gelenler bilir, onlar müşteriye dokunmayı sevdiklerinden, sıcacık bir ev ortamında, satışta olan ürünlerini tanıtırlar. Sadece internette kalmayıp, siz televizyonunuzu açtığında sesleri ile evinizde gelip anlatıyormuş hissi verilir.









dshopping en güzel yanı ürünlerin seçilirken, sizin kadar titizle seçilip satışa sunulması bence. Hayatı kolaylaştıracak, farklı, fonksiyonel, pratik ne kadar ürün varsa, hepsine yorulmadan, uygun fiyatla sahip olabiliyorsunuz. Ve ürünlerinizi alırken onlar size ürünü iki üç satırlık ürün açıklamasından çok A 'dan Z 'ye anlatıyorlar.


Gelelim Her Eve Lazım stüdyolarında neler oluyora...

Ben gittiğimde mini elektrikli süpürge ve matkap seti tanıtım filmi çekiliyordu. Ürün, marka uzmanları ile Ziya Kürküt çok keyifli kayıtlar yapıyorlar, eğlenerek. İki ayrı ürün çekiminin arka planında bulunduğum için şunu söyleyebilirim ki, işlerinde çok uzmanlar, şııp şıp çekimler yapılıyor.





Tavsiye Kanalı 'na  üye değilseniz, girin, üye olun, size gelecek ürünü deneyin, tavsiye edin!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

28 YORUM

  1. ya yerımm senıııı! tavsiye melekdaşım benım!

    YanıtlaSil
  2. Süper olmuşsun Nimocuuum:) bayıldım sana:)

    YanıtlaSil
  3. çok eğlenmiş görünüyorsunuz :) kamera arkasını, önünden çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğlendik! Kamera arkasında o dünyaya bakmak çok keyifli :)

      Sil
  4. Ceren'im ben de sayende Tavsiye Meleği'ne üye oldum. Çok teşekkürler bizlere sağladığın yararlar, bu güzel haberler için. Ayrıca Çino'nun aramıza katılması yaklaşırken sen neden daha da güzelleşiyorsun böyleeeee?!!!! :)

    Seni seviyorum(z), sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh çok sevndim. Bundan sonra yeni yeni deneyeceğin her şeyde beni anarsın :)

      Ne tatlısın yahu, allahım yarabbim şımardım iyice :)

      Sil
  5. :) Ne güzel.. ben de meleklerdenim :)

    YanıtlaSil
  6. Bende tavsiye meleğiyim takibe almamışım ama sürekli google amcaya nimo stylo yazıp bakıyordum ne var ne yok diye blogger oluncada takibe aldım zevkle bekliyorum yazılarını sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aahh canım benim bak bu sayede almış oldun. bende seni edeyim o zaman, aramıza hoşgeldin, sen de bol bol yaz ;)

      Sil
  7. çok güzel görüntüler ben de meleklerden biriyim:))

    YanıtlaSil
  8. Ben de bir tavsiye meleğiyim,sizin de takipçiniz tabii,görünce heyecanlandım hemen tıkladım linke çok tatlısınız,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Sende öyle..
      Yorumun ile vakit ayırdığın için ben de sana teşekkür ederim =)

      Sil
  9. Çok hoş çıkmışsın :)

    YanıtlaSil
  10. Bende tavsiye meleğiyim. DShopping kampanyasından hediyelerim geldi. Çekimlerin eğlenceli ve güzel olmuş. Blogunu severek takip ediyorum.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ay kadınların çok işine yarayacak br deneyim geldi meleklere. Çok kullanışlı ve çantalarından eksik etmeyeği. İşte dshopping te aynen böyle :)

      Sil
  11. çok güzel emeginize saglık

    YanıtlaSil
  12. harika olmus emeginize saglık

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)