LANCOME DREAMTONE " MAKYAJSIZ OLSANIZ BİLE HAYALİNİZDEKİ CİLT HAYAL Mİ? " ***

9/25/2013 01:00:00 ÖS

Cildinizde leke, kızarıklık veya matlık sorunu yoksa fondöten / kapatıcı olmadan gezmek şahane! Kadınlar makyajı sever ama bu cilt makyajı için pek değil bence. Elbette ki iyi bir cildiniz varsa. Kim istemez ki cilt makyajı yapmadan gururla gezmeyi? Günümüzde kadınlar mükemmel bir cilt görünümüne sahip olabilmek için çok farklı ürünlere başvuruyor: koyu leke karşıtı cilt bakım ürünleri, aydınlatıcı cilt bakım ürünleri, BB kremler, CC kremler, fondötenler…



Lancome yeni bombası DreamTone Türkiye 'e gelmeden önce Avrupa da bir çok lansmanı, tanıtımına takip ettiğim kanallar aracılığıyla denk gelmiş, tanıtım videolarını izlemiştim. Cildinde tek sorun renk eşitsizliği/kızarıklık olan ben ilk kez tedavi vaad eden bu ürüne karşı pek heyecanlanmıştım. Ve o an geldi, bu bebek benim ellerimde!



Şık ambalajları seven ve içinde gizli sürpriz çevir aç kapağı ile hijyene önem verenler çok sevecek. 

DreamTone da dikkatimi çeken cilt tonu ve cilt rengi düzenleyici ürün ama tek tip değil. her cilt renginin ihtiyaçlarının farklı olduğu düşünülerek, açık, orta ve koyu ten olmak üzere 3 ayrı ürün sunulmuş. Bende ki 1 numara , açık ten! Sahiden, onların dediği gibi, " genelde kırmızılık sorunu yaşayan tenler " için üretilmiş özel bir formülü var.



Ürün yaklaşık bi haftadır bende. Kokusu Lancome 'nun meşhur gül kokusu. Eğer kokulu ürünleri sevmiyorsanız rahatsız edebilir. Kıvamı yoğun, cilde serum etkisi bıraktığından kolay dağılıp, emiliyor. İlk yarım saat içinde ellerinizi yanaklarınıza götürme isteği duyacaksınız çünkü müthiş nem veriyor. Gözeneklerim ile ilgili anlık bir etki ettiğini de gözlemledim ayrıca. 

1 haftalık kullanım sonrası cildimde tek fark nem dengesi sağlaması. İlerleyen zamanlarda daha iyi yorumlayacağıma eminim!

DreamTone ile Lancôme kozmetik dünyasında yeni bir dönem başlatıyor: ‘’Hayalinizdeki cilt. Makyajsız olsanız bile.”


Sadece bana değil sizinde denemenizi çok istediğim için bu deneme süreci bitince 5 kişi de bu deneyimi yaşayabilecek. Bu nedenleeeeeee #nimoderamtonedeniyor hashtagını takip edin. her an , her yerde bu şanslı 5 kişiden biri olabilirsiniz.


Ürün satış fiyatı 250 TL.

5. hafta, 8. hafta ve 10 hafta deneyimleri ile önce ve sonrasıyla yazamaya denemeye devam!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 YORUM

  1. Aaaa geldi mi? Süperr bende bunu bekliyordum Lancome'un çok inandığı bir ürün bakalım menun kalıcakmıyız..

    sellinismode.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Selincim geldi artık satıştalar. Lancome ve dünyada ki kullanıcı yorumları da çok iyi. İkisi bir arada olunca insan merak ediyor.

      Sil
  2. MALESEF TEK MAASLA GECINEN BIZ ICIN PAHALI HEMDE COKK :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa hedıyemi edıyorsun nımo nasıl takıp edecegız yanı nerden anlayamdım yazarsn sevınırım bekliyorum umarım bana çıkar inşallah ...<3

      Sil
    2. Canım evet ben deneme ürünleri vereceğim ilerleyen günlerde sizlere, inşallah biri de sana çıkar :)

      Sil
    3. Aynen Bircana katılıtorum tek maaş la geçinen bir aile için pahalı bir ürün :((

      Sil
  3. evet pahalı ama dudak üstünde oluşan kırmızılıklara iyi geliyorsa alabilirm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak yorumları çok iyi bende yer yer kırmızılar oluşuyor bakalım bu durum nötr edebilecek mi? :/

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)