SAÇ BAKIMI *** GÜR VE HACİMLİ SAÇLAR İÇİN PHYTOVOLUME SERİ ***

9/05/2013 12:45:00 ÖS

Herkese merhabalar!


Bugün size uzun zamandır en sevdiğim saç dolgunlaştırıcı setten bahsedeceğim. Ciddi anlamda etki eden, ettiği gibi de bu formu uzun süre koruyan bir ürün grubu buldum! Aferin bana, alkış kıyamet hadi :)))

Phyto markasını duydunuz mu?

Daha önce saç rengi koruyucu bir ürününden bahsetmiştim bende. Phyto saç bakımında uzmanlaşmış Fransa menşei bir marka. Sadece saç bakım grubu ürünler ürettiği ve bu alanda çalıştıkları için de ürün yorumları hep çok çok iyi! Benim ilk denediğim ürün grubu PhytoVolume seriden, şampuan, saç kremi ve durulanmayan saç spreyi!


Her iki kadından birinin ince telli saçlara sahip olduğunu biliyor muydunuz?

Mesela ben, ne kadar çok/gür saçım olsa da saç teli olarak oldukça inceyim. Birde işin içine pırasa düzlüğü girince hemen sönen saç en büyük sorunum. Şuna geleceğim, ince telli saç ile gürlüğü karıştırmamak lazım. Bir saç hem ince telli hem gür olabilir. Gürlük saç tel sayısı ile alakalı. Hacim ise bir ince tel vakası!

Phyto 'nun bu serisi saçları ağırlaştırmadan saç tellerine yoğunluk ve hacmi vadediyor. Gerçekten bunu başarıyor! Formülünde, kitin, kırmızı alg, guarana, beşparmak ve civanperçemi özü var. Bitkisel içeriği ise tabii ki bu dönemde benim kullanabildiğim nadir markalardan.




Genel anlamda bakarsak,

Set olarak alınmalı mı?
-Bence evet. Çünkü mesela sadece şampuan kullansaydım benim saçlarım kaskatı kalırdı. Şampuan tek başına biraz sertleştirirken saç kremi bunu çok iyi oranda ortadan kaldırıyor. Şampuan içeriğinde sls olmadığında zor köpürüyor ama harika temizliyor. kullanırken köpürmüyor diye boca etmeyin sakın ha! :)

Saç kremi yerine başka bir krem kullansak?
-Phytovolume nin bence özel bir formülü var çünkü bu saçı ağırlaştırma durumu birazda saç kremlerinden kaynaklanıyor. Öyle iyi dengelenmiş ki saç kremi kullanımı sonucunda, ne saç sert kalıyor ne de ağır , yapış yapış.

Saç spreyi ne işe yara? Çok mu gerekli?
- Çok gerekli diyemem. Ama inanılmaz güzel bir kokusu ve saça volume etkisi var. Mesela özellikle fark ne olur diye bir seferinde kullanmadım. Evet fark oluyor.


Phyto saç bakım ürünlerinde her türlü şikayetinize uygun ürün grupları var incelemenizi ve denemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Hemen her eczanede ve dermokozmetik sitelerinde bulabilirsiniz. Şampuan 45, saç kremi ve saç spreyi 59 TL.


İçinizde bu seriyi veya Phyto 'nun herhangi bir ürününü deneyen var mıı?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. Denenmeli o zaman :))
    Saç dökülmelerine karşı serisi var mı ? Elseve harici başka ürünlerde denemek istiyorum ama saçımı kurutmayacak ,aynı zamanda dökülmesine engel olucak bi ürün olması lazım :))
    sevgiler:*

    YanıtlaSil
  2. tesadüf ben de bugün şampuan ve serumunu aldım, yakında yazarım bloğumda, beklerim
    http://cemrelifestyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Phyto 'nun her ürünü ayrı güzel ^^ nerede bi phyto yazısı görsem yorum yapmadan duramıyorum . İçeriği temiz olması en büyük artılarından

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)