SAÇ BAKIMI *** YIPRANMIŞ VE HASAR GÖRMÜŞ KURU SAÇLAR İÇİN PHYTOKERATINE SAÇ BAKIM SERİ ***

9/30/2013 01:40:00 ÖS

Takip edenler biliyor ki saç uçlarıma ombre balyaj işlemi yaptırdım. Her ne kadar en iyi kuaför, en iyi ürün olursa olsun saçınızı açtırıyorsanız kuruma durumu oluyor. Bu kuruluğu ise sizin yapacağınız bakım işlemleri ile kısa sürede saçtan atmak mümkün!

" Madem bir halt yedin kızım şimdi düzeltme zamanı " deyip, zaten biten Phyto Şampuanımı yenilemek adına en yakın eczanede aldım soluğu. Bana PhytoKeratine seriyi önerdiler. 


Bu seri saçı telini içten kaybettiği keratin ile besleyerek, kısa sürede onarıcı özelliği ile biliniyor. Bi kere içeriği inanılmaz temiz. Sülfat içermediği için bu süreçte saçların onarılması daha kolay ve doğal oluyor. 

Biraz inceleyelim!


  • PhytoKeratine Şampuan : Hani bu sülfat içeren şampuanlar saçı sertleştirir diyenler var ya, onlara nanik yapan bir ürün. Aksine yıkama sonrası ekstra ürüne ihtiyaç yokmuş gibi yumuşacık yapıyor saçlarımı. Kokusu yok. Kıvamı biraz yoğun, kapak yapısından dolayı elime zor alıyorum ya milim milim dökülsün diye bekliyorum ya fooss diye birden dökülüyor. ( 42 TL )




  • PhytoKeratine Saç Maskesi:  Oldukça yoğun kıvamı var. Bu nedenle azıcık bir parça alsanız bile yetiyor. Ben sadece saç uçlarımda bu ürünü problemli olduğunu düşündüğüm yerlere uyguluyorum. Bakım için karar verdiğinizde, şampuanla beraber mutlaka almanız gereken, serinin baş kahramanı kesinlikle bu maske!  ( 89 TL )



  • PhytoKeratine Isı Koruyucu Durulanmayan Saç Kremi Sprey:  Bu ürün bakım grubunun olmazsa olmazı değil. Eğer saçınızda haftada bir kaç gün işlem yapılıyorsa, yada saçlarınızı sıvı saç ürünü olmadan kolay açılmıyorsa alın derim.Benim alma düşüncem, zaten işlem gören saçı tararken daha da yormamak adına bir yardım olacaktır.  ( 55 TL )



  • PhytoKeratine Saç Serumu:   Ve yine bence bakım grubunun mutlaka olması gerekenlerinden. Banyo sonrası saçı beslemek, yumuşaklığını, nemini koruması için ona yardımcı olmak gerekiyor. Hatta kimi saç bakım uzmanları banyo yaparken kullanılan ürünlerden daha önemli olduğuna inanır. Çünkü bu durulanmayan serumların içinde genelde saçın onarımı için oldukça faydalı yağlar oluyor. Bu serumda da öyle. Kıvamı yağlı değil, kremsi. saçı ikiye, üçe ayırıp kullanmanızı tavsiye ederim.  ( 79 TL )



Phyto markasını daha önce takip edenler bilir ilk olarak burada hacim serisiyle tanımış, size de yazmıştım. O dönemler saçsal sorunlarım olmadığından markanın en iyi bilinen keratin serisini alma gereği duymamıştım. Ama gelin görün ki işte ne zaman ne olacağı belli olmuyormuş :)

İçimizde bu kuaförsel maceralardan saçlarını yoran hatta kimi zaman kıran, yakan çokça var. Ama artık bu sorunlar mazide kaldı. Piyasada çok güzel ürünler var kısa sürede düzene sokabiliyorsunuz saçları. Şükür benimkiler sadece açma işlemine bağlı olarak biraz kurudular. Kısa sürede eski nemi kazandılar bile PhytoKeratine seri sayesinde! Saçları girdikleri depresyondan çıkarın lütfen :)

Bu arada size özel bir formülümü vermek isterim!

Banyoya girmeden 30 - 45 dk önce saç ucunuzu hafif ıslatarak, saç kreminizi saç ucunuza uygulayıp bekleyin! Ve saçı yıkarken şampuanı sadece diplerinize uygulayın. Saç uclarınız bu sayede daha da kurumamış olacak. Aradaki farkı görüp bana teşekkür edeceksiniz :)

Phyto ürünlerini tüm yetkili eczanelerde bulabilirsiniz!


Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. Ben de kullanıyorum bir süredir, ampulleri bitsin bloğumda yazacağım
    http://cemrelifestyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)