ÜRÜN DENEYİMİ *** CLINIQUE ALL ABOUT SHADOW 101 SUN BURST - VANİLYA SOMON İKİLİ FAR ***

9/20/2013 01:00:00 ÖS

Geçenlerde Clinique harika bir paket almıştım. İçinden çıkan en çok sevdiğim ile başlamak istedim. Renkleri her mevsimlik olan, cilt rengime yeni saç rengime çok yakışan 101 Sunburst den başlayalım mı?



Clinique 'nin çok belirgin, oldukça şık ambalaj tarzı var. Aynalı kapak ve başka iddiaya ihtiyacımız yok bizim tarzındaki tek tip duruşları bana çok asil geliyor. 




Kapağı açtığınızda makyaja yeni başlayanlara yön vermesi amaçlı bir nasıl kullanılır görseli çıkıyor. Farların bu şekilde numaralandırmasını seviyorum. 1 numaralı olan vanilya, içinde dorelik barındıran aydınlık veren dilerseniz tüm göz kapağına, kaş altına, göz pınarlarına uygulayabileceğiniz çok seveceğiniz ( ki ben bayıldım ) bir renk. 2 numaralı far ise soft bir somon. Gölgelendirme yaparak kullanıyorum ben. Farların yapıları, sürümleri çok iyi gün boyu birikme yapmadı ama bir baz ile kullanılırsa daha uzun ömürlü olduklarını gördüm.




Clinique All About Shadow ikili farlar her daim çok kullanışlı oluyor. Minik seyahatler için bu tip tonlarda çantanızda bulundurmalıyız bence. 

Sun Burst far paleti Sephora, Cilinique mağazalarında yada yeni clinique.com.tr 'den alabilirsiniz.

Yakında bu far ve tüm ürünlerden oluşan bir makyaj yapacağım. belki de bir video bile olabilir, kim bilir ;)

Bu tonlardaki renkleri sever misiniz ?


Bunlar da İlginizi Çekebilir

0 YORUM

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)