ÜRÜN İNCELEME *** CLINIQUE BLUSHING BLUSH 102 INNOCENT PEACH ALLIK ***

9/27/2013 01:40:00 ÖS

Böyle bi sıcak bi soğuk havalardan, sadece ben mi şikayetçiyim acaba? Hamileliğin son ayında hasta olacağım diye ödüm patlıyor ayol! Bir gün ayaklarım üşüyor, çorap giyiyorum. Haydaa ertesi gün sıcaktan deliyorum! Bu mevsim sıcaklarına " pastırma sıcağı " dendiğini duydunuz mu? Halbuki ben pastırmayı da pek severim, neden böyle demişler acaba :/

Böyle gel-git olan dönemlerde makyaj kararı vermekte zor. Gerçi ben artık makyaj yapma durumumu epey azalttım ama günlük iş hayatına devam eden bir çok kadın için bir " ne sürsem? " durumu olacaktır. Dediğim gibi ben artık çok makyaj yapmıyorum. Benim gibi bu dönemde azaltanlar için harika doğal görüntülü bir allık önerim olacak.





Clinique Powder Blush 102 Innocent Peach içinde pembelik barındıran, mat dozunu ayarlayabileceğiniz tonda çok tatlı bir şeftali. Eğer ten renginiz açık ise en yakın Clinique noktasına gidip denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Hiç makyaj yapmadan, bir bb krem bir allık ile mükemmel görüntü veriyor kesinlikle. Bu dönem bu allığı çok sevdiğimden hep elim buna gidiyor, dibini göreceğim gibi :)


Ben burada bir özel makyajda kullandım. Pigmentasyonu çok yoğun olmadığı için fazlaca sürdüm. Ama siz dozunu ayarlayabilirsiniz, makyaj tipinize göre! Ürün satış fiyatı 89 TL dilerseniz Clinique online olarak BURADAN yada en yakın satış noktasından deneyerek alabilirsiniz.

Şeftali tonları sevenler ve hiç sevmeyenler kimler merak ediyorum :)


Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. allık sürmekten haz etmediğim için çokk, en sevdiğim renk şeftali oluyor doğal olarak :)) sana da çoook yakışmış nimocuğum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanaklarımın doğal pembeliği yeter diyorsun :)

      Teşekkürler canım

      Sil
  2. Ben sadece seftali tonlarindaki alliklari kullanirim,
    Cok severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, benim bir arkadaşım vardı makyaj çekmecesinde 5 allık beşi de neredeyse aynı, şeftali. O da ççok severdi. Başka renklere hiiç şans vermezdi. Bu şeftali bağımlılığı efsane değil demek ki :)

      Sil
  3. Şeftali başta olmak üzere tonunu beğendiğim rengi çok açık olmayan her renk allığı kullanabilirim ben.
    Bu renkte çok güzel ama bende pek belli olmaz sanırım. Sana çok yakışmış. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Ben seftali renk degil de kayisi renk kullaniyorum.inglot blush 46 numara tek favorim.tam bir açik kagisi rengi

    YanıtlaSil
  5. harika bir renk tonu bayıldım gulegule kullan:)
    hayırlı doğumlar dilerim,sevgiler

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)