BİRAZ DA ONLAR GİYİNSİN *** 4 EKİM ***

10/04/2013 03:30:00 ÖS


Eee şimdi buraya dünya hayvanlar gününün anlam ve önemini yazsam ne kadar, kaçta kaçınızın dikkatini çeker bilmiyorum, pek emin değilim! Bu nedenle bugünün aslında ne kadar önemli, bir sene içinde sadece bi güne sığmayacak kadar önemli olduğunu anlatırken, kendimi dinletebilmek adına çok ilginç bir proje ile sunmak istedim. İspanyol fotoğrafçı Miguel Vallinas Second Skin adlı moda fotoğrafları serisinde farklılık yapıp, hayvanlara kıyafetleri dijital ortamda giydirmiş. Hem çok eğlenceli, hem de farklı bir projeye imza atmış. 
İncelerken insanın içi bir tuhaf olmuyor mu ama?












Bizler kendi dünyamızda çok mutlu, yeterince, tok, yeterince üşümüyor iken onlarında hakkı değil mi? Havalar soğuyor, daha soğuklarda kapıdayken, hepsini böyle sarıp sarmalayabilsek, hepsine yetecek besini karşılayabilsek keşke! Hiç birini yapmıyorsanız bile bari işkence yapmayın! Çünkü yeterli düzeyde yaşamak onların da hakkı. Sana karşılık veremiyor, konuşamıyor ve isteyemiyor diye görmemezlikten gelmeyelim! 

İnanın fazlası değil, elimizden geldiğince...

Bu arada Migros marketlerde %50 mamalarda indirim varmış, buradan başlayabiliriz bir şeyler yapmaya mesela dimii?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

7 YORUM

  1. Harika bir paylaşım...Hayvanlara olan hassasiyetin için teşekkürler...;)

    YanıtlaSil
  2. cok guzel bir yazi olmus sevgili nimo fotograflar bir harika gun bitmeden diger sosyal mecralardan da fotograflari ysyinlamalisin bence sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Çok tatlı olmuşlar ya :) hoş bir düşünce.Senide ayrıca kutlamak istedim.Günü şerefine tosunuma proplan yatağında ızgara somon yapayım :)

    YanıtlaSil
  4. Yazıda, resimlerde çok etkileyici, bayıldım.Bence bu fotoğrafların çok yaygın olması gerekli.Ne düşündüm biliyor musunuz?Çanta ve ayakkabı alırken '' deri'' mi bu acaba diye aklımdan geçirdiğim zamanları...Utandım.

    YanıtlaSil
  5. herşey çok değişik ve ilginç olmuş hayal gücünün muhteşem ürünü (hemen alışverişide araya sokmuşsun be yavrum neyseki bu sefer yararlı bişey için ) tebrikler ...

    YanıtlaSil
  6. ben derimod veya desanın önünden geçerken resmen kasap kokusu alıyor hayvan çığlıkları duyuyorum

    YanıtlaSil
  7. güzel bir yazı ve paylaşım. lakin böylesine bir günde bile her yerde vahşet var yakılan,dövülen az önce facede bir paylaşım yaptılar aklım gitti. yapan şahış dr okumuş ama insan olamamış vb bunun örnekleri çok saymakla bitmiyor.biz gözümüzün gördüğünü ,elimizin yettiğini koruyup kolamaktayız.dışarıda bu kadar gözü dönmüş piskopat varken paticanlarımızın durumu gerçekten çok zor:( sevgiler

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)