HAMİLE STİLİ *** 36. HAFTA - SON HAFTALAR SON ELBİSELER ***

10/10/2013 03:30:00 ÖS

Biraz da bizden bahsedelim değil mii?



Neler oluyor hayatımda sayfalarca yazabilirim. Artık 37. haftadayız. Bu fotoğraflar 36. haftanın ortalarında olduğundan 36. hafta diye yazıyorum! Artık yatmak, kalkmak, uzun süre yürümek ve en önemlisi eğilmek, çorap/ayakkabı giymek pek zor. Eskiden nasıl yapıyordum hepsini unutmuş, sanki hep böyleymiş gibi hissediyorum. sanki hep karnım kocamanmış gibi. Alışveriş merkezlerini bir solukta iki kere turlayabilen ben şimdi yarım saati geçince yerlere yığılasım geliyor.



Artık tek başına dışarı çıkmaktan ödüm kopuyor, ya her an doğurursam telaşı var üzerimde. Başlayacaksa evde yada yanımda biri varken olsun istiyorum. Bide en büyük korkum gece yarısı olması. Mesela tuvalet için uyandığım 2-3 suları düşünüyorum " allahım bu saatlerde sancım başlarsa ne yaparım, daha çok uykum var " diye aklımdan geçiriyorum. Gülmeyin bee, ciddiyim :)




Artık 37. haftaya girdik, bundan sonra doğum sürecine girdim. Her şey şimdilik normal göründüğünden, doğumda böyle olacak ( inşallah dualarınız ile ) bakalım daha kaç hafta kombin yapabileceğim :)

Bide artık elbise giyemeyecek olmak ne kötü yahu, havalar soğuyor! Pooof!

Elbise : Bonprix
Çanta : Butigo

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

15 YORUM

  1. Merhaba Nimo :)

    gayet güzel gözüküyorsun hemde çok sevimli maşallah :)
    bir avazda inşallah :)

    YanıtlaSil
  2. 36 Hafta olmuş bile günler nasıl da geçmiş yaa :)

    YanıtlaSil
  3. bu konuda deneyimli biri olarak yorum yapayım sizi rahatlatayım öncelikle çok tatlısınız panik yapmayın :) ben doğuma 15 gün kalaya kadar çalışmıştım doğumdan 1 gün öncede tek başıma doktora gitmiştim ha birde sancılar genelde gece başlıyor benim gece 2 gibi başlamıştı sabah 6 :30 gbide doğurmuştum:) allah bir avazda kurtarsın.

    YanıtlaSil
  4. seni de yastıklarını da yerim :)))

    YanıtlaSil
  5. Çok tatlısın :)) Umarım hersey yolunda gider bizle de paylaşırsın guzel haberleri

    YanıtlaSil
  6. Çok içten bir yazı çok tatlısın :):) Hayırlısı olsun rahat doğumlar :)

    YanıtlaSil
  7. Allah bir avazda kurtarsın,ben daha bebeğim olma düşüncesini bile aklımdan geçirince heyecanlanıyorum ki senin heyecanını düşünemiyorum :) (Allah bana da nasip eder inşallah :)

    YanıtlaSil
  8. benımde aklımda sen vardın canım kaçıncı haftaya gırdın dıye duşundum cok az kalmış benım 13. haftam daha coookk varmış gıbı bana:) allah kurtarsın senı hemencıkk al kucağına bebısını

    YanıtlaSil
  9. canım gece sancın gelirse diye telaşlanma o doğumun başladığının belirtisi ama şıp diye gelmio ki bebikler :) telaşlanma yani. sadece bir farklılık hissettiğinde geciktirmeden hastaneye gitmen gerekir tabi.. bundan sonra çok avm falan da gezme artık dinlen, güzel şeyler düşün, hayal kur , kendini rahatlat.. ben buna çok inanıyorum anne ne kadar rahat huzurluysa bebek de aynı şekilde oluyor. Ben hamileliğimde çoook sıkıntılı günler geçirdim ama bebeğe yansımasın die düüşünmedim düşünmemeye çalştım .. işe yaradığına da inanıyorum.

    YanıtlaSil
  10. hiç böyle korkutma kendini her şey yolunda gidecektir. vuslata çok az kaldı hayırlısıyla bir avazda olsun bitsin kavuşun bebişinle:))

    YanıtlaSil
  11. bir avazda inşallah :) ya inşan şaşırıyor bir göbek nasıl bu kadar büyür diye ne kadar farklı geliyor bu görüntü bana:) gerçekten cok tatlısın inşallah güle güle büyütür koca adam edersin cino bebeği:)

    YanıtlaSil
  12. İnşallah doğumun kolay olur Allah yardımcın olsun canım :)

    YanıtlaSil
  13. hamile olan her bayan o korkuları yaşıyor sanırsam.bende korkumdan geceleri uyuyamıyordum.allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.bu arada yastıklarınız da sizde çok şekersiniz.hayırlı bayramlar

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)