HER GÜNE BİR OJE *** ZOYA DREW ***

10/08/2013 10:30:00 ÖÖ

Herkese mutlu günler, keyifli sabahlar diliyorum!

Bugün sadece kozmetik konuşalım istiyorum. Uzun zamandır artık son haftalarım olduğu için başka şey düşünemediğim bencilliği ile pek yer vermediğimi fark edince yeni keşiflerime yer vermeye karar verdim. İlk olarak günün ojesiyle başlamak farz tabii ! :)



Bir renk düşünün, o renk ki ne kırmızı ne pembe olsun. Adı ne olsun bu rengin, şarabi mi yoksa eflatun pembe mi? Çok kararsızım dostlar!

Alttaki fotoğraftan da anlayacağınız üzere içinde çok belli belirsiz altın yansımaları da bulunan Zoya Drew, muhteşem parlak bitişli. Üzerinde top coat yok mesela!


Daha kısa tırnak boyu için tek katın yeteceğini düşünüyorum ama ben iki ince kat uyguladım. Zoya ojelerin dayanıklılığını çok seviyorum ama yoğun temizlik yaptığım bir dönemde kullanınca bu renk 3 günden sonra kenarlardan atmaya başladı kendini. Belki ojenin belki benim suçum, bilemiiiiciim ^_^



Benim gibi kırmızı oje meraklısı olmayanlara alternatif bir renk kesinlikle Zoya Drew . Ben çok severek kullanıyorum vallahi!

Siz nasıl buldunuz bu isimlendiremediğim rengi?

Unutmadan, ŞURADAKİ hediye etkinliğime yoksa hala katılmadınız mıı?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

3 YORUM

  1. butarz ullanıslı renklere bayılıyorummm :D

    YanıtlaSil
  2. ne kadar güzel bir renk güzel günlerde kullan:) zoya yı 1 yıldır aramadığım yer kalmadı online alışveriş yapamıyorum kredi kartı kullanmadığımdan hangi '?seçkin?' eczaneye sorsam 'o ne' gibi tepkiler alıyorum:((

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)