MAKYAJ *** RIRI HEARTS MAC KOLEKSİYONU - RUJ MATTE NUDE - ***

10/11/2013 10:00:00 ÖÖ

Günaydınlar!

Böyle yeni aldığı ürünü hemen yazma alışkanlığım ve vaktim hiç olmamıştır. Yazanları da tebrik ederim hatta. Daha dün elime geçti. Ama MAC Riri Hearts koleksiyonundan aldığım ruju beklemeden fotoğraflayıp, yayınlamak istedim. Çünkü koleksiyon bayatladıktan sonra yazmanın bir manası olmayacaktı.


Ben bu seride bir kaç şeyi çok beğendim ama özellikle beklediğim o " Nude " ruju anında maccosmetics.com.tr aldım ki stokta kalmazsa korkusu ile, iyi ki almışım diyorum kısa sürede tükendi.




Riri Hearts Matte Nude, esmer hatta zenci tenin dudak rengi diyebilirim. Açık tenli insanların çıplak dudak rengi nasıl pembemsi ise onların ki kahvemsi. Evet, bu ruj kahve alt tonlu bir nude! Alırken kafamda " acaba bana yakışır mı çok beyaz tenliyim " diye bir soru işareti elbet vardı.






Nasıl bir mat ruj bu diyebilirsiniz. Ben bu ve bunun gibi mat rujları altına lip balm sürerek kullanıyorum. Hem sebebi bu olabilir hemde rujun yapısı dudağı kurutacak kadar mat değil, korkmayın!

Yine de esmer tenlilere daha çok yakışacaktır.

Tüm koleksiyona BURADAN ulaşabiliyorsunuz ama bu ruj gibi bir kaç ürün tükenmiş, ilk günden! Üzerinde " Tükendi " yazanlar ne yazık ki yenilenmeyecek ama " Yakında " yazanlar yenilenecekmiş. Kim bilir belki ilerleyen zamanlarda yeni farklı Riri koleksiyonları çıkar...

Bu rengi nasıl buldunuz, yorumlarınızı merak ediyorum:)


600 TL değerinde, makyaj ürünlerinden oluşan set ve ürünler olan hediye etkinliğime hala katılmadıysanız TIIK TIK!


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. Internet sitesinde tükendi yazıyor olabilir fakat mağazalarda hepsinden fazla fazla var.

    YanıtlaSil
  2. önceden kırmızıdan başka renk ruj kullanmazken hamilelikte ve sonrasında devam eden bir nude aşkım var ve bu renge de bittim sana da çok yakışmış. bakalım doğum sonrası sende kozmetik merakında değişimler olucak mı

    YanıtlaSil
  3. Fazlasiyla delik tesik bir yuzum var. Sivilce doneminde uykularda yoldugum icin..
    Nasil makyaj yapmaliyim? Mat fondoten mi normal mi? Mat daha iyi duruyor gibi ama cukurlari daha belli ediyor vs
    Isin ozu denklemden cikamadim. Fazla cukurlu cilt icin nasil makyaj yapmaliyim?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)