MEVSİM GEÇİŞLERİNDE YAŞANAN DOLAP KRİZLERİNE ÇÖZÜM TRENDYOL' UN YENİ BEBEĞİ MODAGRAM.COM ***

10/23/2013 01:17:00 ÖS

havalar öyle dengesiz ki , ne soyunalım ne giyinelim arasında kalınca pek karışıyor insan. Siz de benim gibi bu garip dönemde dolap yaparkenn zorlandıysanız Trendyol 'un yeni sitesi modagram.com a girip gezinmeye ne dersiniz?

Site içinde bir çok ünlü marka hem bir arada hemde özel fiyatlarla satışta! Mevsim geçişine denk gelen hamileliğim, havalar azıcık soğuyunca, elbise ağırlıklı mevcut gardırobumda cıbıl cıbıl kaldım. Bu nedenle üzerime ve ayağıma bir şeyler almam gerekiyor. Bende kendi markaları olan modagram 'dan seçimlerimi yaptım.



Siteden yaptığınız alışverişlerin ücretsiz kargo ve 15 gün içinde ücretsiz iade olduğunu biliyor musunuz?

Bu fiyata tam aradığım gibi bir Trenchcoat ( buradan inceleyebilirsiniz ) ve bu slipper ( buradan inceleyebilirsiniz )  bulunca kaçırmadım! Siparişim elime ulaşsın bu senenin trendi taşlı trenchcoat yapıcaz beraber. Hatta o yazıda da ürünleri de yorumlayabilirim.

Benim ilk kez denediğim ama yılların sitesi olan Trenyol.com 'un yeni bebeği olan modagram 'dan siz daha önce alışveriş yaptınız mı?


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

4 YORUM

  1. uuuvv bebeğim o ayakkabıdan ben de aldım gelmesini bekliyorumm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa pişti olacağıız ne güzel! Gerçekten an kurtaracak, kullanışlı bir model. sende güle güle kullan canım ^_^

      Sil
  2. Modagram en sevdiğim online alışveriş sitelerinden biri. Hem kargo ücreti yok, hem fiyatlar uygun, hem de bugüne kadar hiç sorunla karşılaşmadım. Aklım kaldı aldıklarında bugün ben de bi karıştırayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben bu markadan daha önce trendyol üzerinden bir kaç şey aldım lakin sitelerini hiç ziyaret etmemiştim. Dediğin gibi bir çok artısı var ve fiyatlar da güzel olunca denemek gerek. Senin yorumlarında beni cesaretlendirdi doğrusu. hadi siteyi mıncıklama zamanı :)

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)