ÜRÜN DENEYİMİ * CIRCLEPLEX - 2 KOYU HALKA VE KIRIŞIKLIK BAKIM KREMİ ***

10/10/2013 01:00:00 ÖS

Bir ay önce tanıştığım, tek üründe hem gündüz hem gece ihtiyaçlarımı karşılayan bu göz kremi kiti favorim oldu! CIRCLEPLEX -2 kullananların %91 koyu göz altı morluklarının geçtiğini, 8 haftanın sonunda ise yine %91 nin kırışıklık sorunlarının azaldığını tespit edilmiş. Anında %96 daha aydınlık bir göz çevresine kavuştuğunu söylemiş. Bende aydınlık verdiğine kesinlikle katılıyorum. Bu nedenle insanı kullanıma meraklandırıyor değil mi?



Başta söylediğim gibi ürün gündüz ve gece kullanım olmak üzere ikili. Gündüz olan hafif renk verip-kapatıyor, renkli bir ürün. Gece olan ise çok daha yoğun kıvamlı bir krem. Bir kaç kere kullandıktan sonra göz çevrenizin daha aydınlık olduğunu hissediyorsunuz. Gündüz kremi hafif renk dengelediği için kapatıcı kullanma gereği duymayabilirsiniz, eğer çok büyük probleminiz yoksa.


Eğer iyi bir göz kremi arayışında iseniz bir taşla iki kuş vurmak adına CIRCLEPLEX -2  Koyu Halka Giderici+ Kırışıklık Bakım Kremi denemenizi tavsiye ederim. Hem doğal içerik hemde etkili bir ürün. Sadece Tekin Acar mağazalarında satılıyor, ürün fiyatı ise 119 TL.


RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

10 YORUM

  1. Ürün çok güzel görünüyor :) iyi günlerde kullanın :) takipteyim, bende beklerim :) sevgiler
    http://kadinlaraaozel.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. good skin labs in urunleri genelde cok basarili oluyor ben gozenek icin ola urunu z-pore tonu kullaniyorum oda cok basarili

    YanıtlaSil
  3. Cok merak ediyorum bu ürünü ama alıp hayal kırıklığı yaşamak da istemiyorum. Nedense hem yerli hem de yabancı bloglarda çok az yazı var ürünle ilgili :(

    YanıtlaSil
  4. Kansizliktan olusan koyu halkalar birazcik var bende sanirim ona care olmaz :(

    YanıtlaSil
  5. Bu yepyeni ürünü yine guzel fotograflar ile tanıttığın için teşekkürler NİMO!!, Işıl

    YanıtlaSil
  6. Vaatleri gerçekten merak uyandırıcı ama fiyatı biraz yüksekmiş, ben genelde testerlarını deniyorum beğenirsem alıyorum göz kremlerini. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. koyu halka kısmı kapatıcı gibi renk veriyorsa günlük kapatıcım yerine kullanmak isterim. Peki yaş sınırı varmı?

    YanıtlaSil
  8. Bu ürünü sizin tavsiyeniz üzerine ve ihtiyacım olduğundan ben de aldım, fakat ben birşey merak ettim, gündüz kullanılan renkli kısmı kirpik etrafından tüm göz çevresine güzelce sürüyorsunuz değil mi? Çünkü bildiğim kadarı ile normal göz kremleri göz çevresine açıktan c şeklinde hafif hafif uygulanır ya, bu renkli olduğundan kapatıcı gibi komple sürülüyor mu? Siz nasıl uyguluyorsunuz?
    Bu arada bebişinizi güle güle büyütün, analı-babalı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar. Öncelikle teşekkür ederim. Ben gündüz kremini tüm göz altıma ve kaz ayağı kısmına sürüyorum

      Sil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)