YENİ KEŞİF *** SAÇ BAKIMI İÇİN TÜM ÜRÜNLERİN TEK BİR ADRESTE TOPLANDIĞI - SAÇKOLİK.COM - ***

10/17/2013 10:51:00 ÖS



Bu siteyi yeni keşfettim ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Sanıyorum şuan yeni bir site; fakat çok iyi bir yer edineceği kesin, zira site tasarımı ve birçok markası ile gözde bir site olabilir. Dünyaca ünlü tüm saç markalarını bulunduruyor. Bunlardan bazılarını örnek verecek olursam; KerastaseWellaAlfaparfM.A.CSchwarzkopfLorealVichyJohn FriedaSally Hansen bu ünlü markalardan yalnızca bazıları, ayrıca sitenin hakkınızda bölümünden okuduğum ve araştırdığım kadarıyla firmanın sahibi, İstanbul 'un ünlü saç tasarımcılarından Oğuz Yanal, bu da sanırım sitenin ne kadar güvenilir bir site olduğunu ortaya koyuyor. Saç tasarım merkezi ise İstanbul 'un göbeği diye adlandırabileceğimiz bir yerde Barbaros Bulvarı-Balmumcu...







Siteyi biraz incelediğimde, çok iyi kategorize edildiğini, ürünlerin detaylı olarak açıklandığını görüyorum. Bazı markaların boş olduğunu görüyorum; ama firma yetkililerinin bana döndükleri mail sitenin bazı kategorilerinin hazırlanmakta olduğu; fakat o kategorilerden yapılan alışverişlerde ürünün gönderildiğini bildirdiler. Sanıyorum hummalı bir çalışma yapıyorlar.



İsmi de çok dikkatimi çekiyor. Biz bayanlar saçlar konusunda epey takıntılıyız. Sitenin isminin de saç kolik olması siteyi daha da anlamlandırıyor.

Siteden 100 TL Üzeri yapacağınız alıişverişlerde ücretsiz kargo fırsatının yanında, kapıda ödeme ve Kredi kartına 12 taksit seçeneği alışverişi kolaylaştıracak adımlardan.



Burada en çok dikkatimi çeken 2 marka hangisi diye sorarsanız, Kerastase ve Schwarzkopf bu ürünler gerçekten de üst düzey ürünler, özellikle kerastase kendini kanıtlamış bir ürün, diğer ürün Schwarzkopf ise birçok kuaförün ve saç tasarımcısının seçmiş olduğu ürünler arasında...

Sizlere keyifli alışverişler dilerim...

Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 YORUM

  1. eczanelerde bulunan saç bakım kremlerinden veya yağlarından önerir misin ?

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)