MAKYAJ *** ÜRÜN İNCELEME - FRONTCOVER COLOURS OF THE CATWALK MAKYAJ PALETİ - ***

11/20/2013 12:00:00 ÖS

Hey merhaba!

Ben geldim!

Nasılsınız? Nasıl gidiyor? 
Ben ise uzun zamandır yokum sanki. Oysa topu topu olsa olsa bi haftadır yazmıyorum. O kadar güncel olan biri için uzun süreç elbet. Gerçi yine sosyal medya hesaplarımda aktif olmaya gayret ediyorum takip edenler bilir. Ama yazmam gereken o kadar şey birikti ki. Doğuma girmeden bir kaç gün önce sanki içime doğmuş gibi sevdiğin, yeni keşfettiğim şeylerin fotoğraflarını çekmiştim, ne olur ne olmaz diye. Ne oldu? Çınar oldu :)

Bugün Sephoralarda satılan FrontCover isimli harika bir yüz/makyaj paletine yer vereceğim. Hakikaten yazmasam, fotoğraflamasam olmaz dediğim nadir ürünlerden. Pigmentasyonu, kalıcılığı muhteşem, nereye gidersem yanımda taşımak isteyeceğim son zamanlarda da elimin pek çok gittiği bir set bu.



Senenin makyaj trendlerine baktığınızda metalik etkinin yoğun olduğunu görürsünüz. Bu paletteki göz farları aynen bu şekilde. Trend falan beni bağlamaz, önemli olan nasıl göründüğü derseniz çok şakır şakır bir yapıda değil. Doğru miktarda kullanıldığında hatta günlük makyajınızda bile kullanabilirsiniz. Önümüz yılbaşı, bu palet ile o geceye hazırlanabilirsiniz de. 

Makyaj paletinin içinde yok yok desem yeri. 3 adet far, çift taraflı far fırçası, göz kalemi, krem allık, oje ve iki adet ruj.



Başta söylediğim gibi özellikle farların kalıcılıkları, renk yoğunlukları çok başarılı. Birde far bazı ile uygularsanız tadından yenmez cinsten. Pudra, dore ve gri 3 renk.


Palet içindeki allık krem. Ben krem allıkları pek sevmem ama bunun rengi günlük kullanım için çok uygun ve doğal. Kalıcılığını sevmedim sadece ama dediğim gibi nedense krem allıklar benim yanaklarımda pek kalamıyor. Göz kalemi ise belli belirsiz bir siyah, koyu bir gri.


İki ayrı ruj var demiştim. Biri canlı bir kırmızı biri ise nude tonlarda. Günlük hayatta kırmızı ruj kullanıyorsanız severseniz yapısı yarı mat. Ama nude tonlu olan benim favorim, Sadece hafif o ruj kokusu var, benim gibi koku tikiniz varsa bu durum itici gelebilir.



Bir çok ürünü bir arada bulabileceğiniz, tek parçada taşıyıp satın alacağınız palet arayışında iseniz ben kesinlikle çok sevdim. Çokça severek te kullanacağım.
Ürünü Sephora mağazalarından temin edebilirsiniz. Bunun gibi farklı paletlerde var hatta.

Nasıl buldunuz, yorumlarınızı merak ediyorum.

RENKLİ GÜNLER ^_^

Bunlar da İlginizi Çekebilir

6 YORUM

  1. çok kullanışlı görünüyor renklerde çok hoş :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan seyahat için oldukça kullanışlı duruyor :)

    YanıtlaSil
  3. Farlarin rengi cok hos gozukuyor kullanisli gibi de duruyor goz kalemini pek sevmedim ben daha koyu goz kalemlerini begeniyorum. Guzel bir paylasim :) gule gule kullan canim

    YanıtlaSil
  4. ürün çok çekici görünüyor ancak fiyat belirtmemişsiniz o kısım çok onemli..
    güle güle kullanın sevgiler..
    http://waffletadinda.blogspot.com/

    YanıtlaSil

SİZ YAZIN BİZ NİMOYA İLETİRİZ :)

'Adsız' olarak artık yorum yapabiliyorsunuz. Bu özelliği açtım çünkü,beni takip edip, sosyal mecralarda hesabı olmayan insanlarında olduğunu biliyorum! Çekilişlere katılabilsinler, yorum yapabilsin istiyorum. Yapılan tüm yorumlar, biz bloggerlar için bir teşvik primidir.UNUTMAYALIM !
Tüm eleştiriler başımın üstüne ancak yapıcı olduğu taktirde..
Gerginlik yaratacak, kırıcı, kişi ve kurumlara saldırı potansiyeli olan hiç bir yorum yayınlamayacaktır.

YORUM YAPARAK AYIRDIĞIN VAKİT İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER :)